Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhoda otkrio nevjeru

Poznata pjevačica varala supruga, a on za to saznao tek na sudu

lily allen
Foto: David Jensen/Press Association/PIXSELL
1/7
21.06.2016.
u 09:30

U svom svjedočenju Alex je otkrio kako se jednom ušuljao u Lilyinu kuću i zatekao je u krevetu s DJ-em Danielom Londonom. Ova informacija potvrdila je nagađanja da su Lily i Sam u lošim odnosima

Na suđenju Alexu Grayu koji je godinama uhodio pjevačicu Lily Allen otkriveni su i detalji njezina privatnog života koji su razotkrili da je pjevačica varala supruga Sama Coopera.

U svom svjedočenju Alex je otkrio kako se jednom ušuljao u Lilyinu kuću i zatekao je u krevetu s DJ-em Danielom Londonom. Ova informacija potvrdila je nagađanja da su Lily i Sam u lošim odnosima te se pokazalo da je istina da par već neko vrijeme ne živi zajedno.

U braku su od 2011. godine i imaju dvije kćeri, Ethel i Marnie, a u javnosti je par zajedno bio samo nekoliko puta.

>>Lilly Allen udaje se za sedam godina starijeg Sama Coopera

Komentara 4

GF
gfrancic
17:02 21.06.2016.

Poznata pjevacica? Nikad cuo ni vidio, mrak poznata

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:08 22.06.2016.

Đavo.

DU
Deleted user
01:02 22.06.2016.

nije varala njega nego sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije