Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragična 2010.

Lily Allen rasplakala se na spomen sina koji je pri porodu preminuo

lily allen (1)
Foto: Pixsell
1/6
07.11.2014.
u 13:39

U emisiji Johnatana Rossa čak je i zasuzila. Te teške dane nazvala je najtežima u životu te pohvalila supruga Sama Coopera što je bio uz nju i pomogao joj da preboli najgore dane u životu...

Lily Allen progovorila je o svom sinu koji se rodio 2010. kao nedonošče te je umro.

U emisiji Johnatana Rossa čak je i zasuzila. Te teške dane nazvala je najtežima u životu te pohvalila supruga Sama Coopera što je bio uz nju i pomogao joj da preboli najgore dane u životu. - Mislim da je teško za bilo koga, bez obzira u kakvoj situaciji se nalazio u životu. Iako, ja sam bila sretnica jer sam najgoru stvar na svijetu mogla proći sa najboljim partnerom, ići njemu kod kuće i podijeliti s njim to tragično iskustvo, rekla je Lily.

- Ima jako puno žena koje kroz to prolaze, a nemaju podršku, već kroz to prolaze same. U tom smislu sam sretnica, nadodala je Lily. Srećom, uspjela je postati majka, što joj je bila velika želja. Dobila je sa suprugom Samom dvije curice. Nakon dvije godine posvećenosti djeci, odlučila se vratiti na scenu pa je nedavno bila i na turneji u SAD-u. Njene kćerkice bile su s njom. Dodala je da bi jednog dana voljela uz dvije kćeri dobiti i sina.

>>'Znam da on voli bijelo rublje, pa to nosim kad smo na spoju'

>>Lily Allen i Miley Cyrus zajedno na turneji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije