Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje kao utjeha

Lily Allen uskoro se udaje za Sama Coopera?

liliy allen
pixsell
25.11.2010.
u 13:27

Prijatelji slavne pjevačice otkrili su da je Lily napravila popis stvari koji će joj pomoći da prebrodi gubitak djeteta u šestom mjesecu trudnoće, a jedna od njih je vjenčanje s dečkom Samom

Nakon drugoga spontanog pobačaja i sepse koju je jedva preživjela, britanska pjevačica LiIy Allen odlučila je reorganizirati svoj život. Napravila je popis stvari koje će joj pomoći da prebrodi tragediju, a jedna od njih je, kažu njezini prijatelji, i vjenčanje sa Samom Cooperom. Par se navodno već zaručio, a pripreme za veliki dan počet će kad se Kelly još malo oporavi.

- Sam je nedavno rekao Lily da ne može živjeti bez nje. I prije su planirali vjenčanje, ali "jednog dana". Zbog svega što im se dogodilo plan će, odlučili su, malo ubrzati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije