Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko trovanje

Lil Wayne otpušten iz bolnice

Lil Wayne
BigPictures/PIXSELL
19.03.2013.
u 11:07

Raper je završio u bolnici nakon trovanja koktelom kodeina, sirupa protiv kašlja i zaslađenih gaziranih napitaka

Lil Wayne, 30-godišnji raper pravog imena Dwayne Michael Carter, Jr., pušten je bolnice Cedars-Sinai u Los Angelesu u koju je prošli tjedan dovezen u besvijesnom stanju. Wayne je, javlja TMZ, dobio otpusno pismo i može napustiti odjel na kojem su mu tjedan dana spašavali život.

Glazbenik se i dalje osjeća slabo, ali ipak mnogo bolje nego prošli utorak kad su ga uhvatili nekontrolirani grčevi.

Wayne je prvi put iz bolnice pušten još prošli utorak, nakon što su mu izvađeni prvi nalazi. No, poslije ga je tjelohrahitelj pronašao besvijesnog na podu sobe. Otad je sve do jučer ležao na odjelu intenzivne skrbi.

Pretpostavlja se da je Wayne pretjerao s konzumiranjem tableta protiv bolova na bazi kodeina nakon što je te večeri ispijao \"sizzurp\". Riječ je o prilično nerazumnoj hiphoperskoj modi oblokavanja sirupom protiv kašlja, pomiješanog sa slatkim gaziranim pićima.

TMZ javlja da mu je želudac triput ispumpavan prije nego li je Wayne uz jake bolove počeo dolaziti svijesti.

Rapera su u bolnici posjetile kolege sa scene, a uz uzglavlje su se smjenjivali Nicki Minaj, Drake i Wayneov mentor Birdman.

Lil Wayne često pati od napadaja, a posljednji put grčevi su ga uhvatili prošle jeseni dok je putovao zrakoplovom. Tada su mu, kaže, i prepisani lijekovi koji su ga umalo stajali života.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije