Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuje drugo dijete

Lijepa HRT-ova voditeljica pozirala s kolegom u emisiji i pokazala poveći trbuščić

Foto: Instagram
1/6
15.10.2020.
u 22:00

Sa suprugom Bojanom Maja ima trogodišnjeg sina Luku, a na samom početku je otkrila da ju je ova trudnoća iznenadila, no da se cijela obitelj veseli prinovi.

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Maja Ciglenečki uskoro će po drugi put postati majka. Sretnu vijest prvo je vrijeme čuvala u uskom krugu obitelji, a ovo ljeto se pohvalila i kolegama na televiziji.

Maja na snimanju emisije već ponosno pokazuje sad već poveći trudnički trbuh pa je tako na Instagramu emisije osvanula fotka na kojoj pozira s kolegom Mirkom Fodorom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sa suprugom Bojanom Maja ima trogodišnjeg sina Luku, a na samom početku je otkrila da ju je ova trudnoća iznenadila, no da se cijela obitelj veseli prinovi.

Zasad još nije poznato tko će je privremeno zamijeniti u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", a zbog novonastale situacije odlučila je i propustiti sudjelovanje u novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' gdje joj je mentor trebao biti Bojan Jambrošić.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
majstorsmora
23:09 15.10.2020.

Majo sretno ...dvoje djece a izgleda ko tek stasalo dijete. Stvarno je mladjahna zelim rec s pozicije muskarca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije