Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška bolest

Neutješna voditeljica: Sonjina kći Zorana preminula je u 40. godini života

sonja sarunic
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
15.10.2020.
u 09:56

U mjesecu koji je posvećen borbi protiv raka dojke bitku s tom opakom bolesti izgubila je Sonjina 40-godišnja kći Zorana.

Radijska voditeljica Sonja Šarunić prolazi kroz najteži period u životu, upravo u mjesecu koji je posvećen borbi protiv raka dojke. Sonjina kći Zorana izgubila je bitku protiv ove opake bolesti. Kako piše magazin Gloria, njezina 40-godišnja kći preminula je i iza sebe ostavila supruga i dvoje djece. Sonja je bila jako vezana za svoju kći i bile su najbolje prijateljice, a u jednom intervju za Večernji rekla nam je:

– Bliske smo i jesmo već u fazi prijateljica jer ona ima 36 godina, ali ipak sam ja mama, a ona kći. Nije fer kćer pretvoriti u prijateljicu kojoj ćeš se povjeravati i na nju trpati svoje emocionalno smeće.

Zoranina djeca posebno su veselje za Sonju i kako je prije par godina rekla u spomenutom intervju, ona im je uvijek na raspolaganju. – Ti mali ljudi koji odrastaju u novom vremenu, o kojem sam ja mogla samo sanjati. Obasuti su gomilom informacija koje percipiraju, a trebalo bi ih i sačuvati od nečega, a nemoćan si i možeš ih samo upućivati na to da kroz tu gomilu nađu neki normalan put. Ja sam im na raspolaganju, a prije svega moja kći koja je odlična mama – rekla nam je tada Sonja Šarunić.

Zagreb: Dolazak poznatih na dodjelu medijskih nagrada Večernjakova ruža 22.03.2019., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je svecana dodjela 25. Vecernjakove ruze, medijskih nagrada za 2018.Sonja Sarunic Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:51 15.10.2020.

Lešinari doista ne prezaju ni od čega. U normalnim sredinama gdje postoje moralni kodeksi ne samo da ovo nije tema za tisak nego je tako nešto sramota javno iznositi. Zar je ženi uz njenu muku još potrebno o svemu čitati po kojekakvim tabloidima?

DU
Deleted user
11:38 15.10.2020.

Iskreno suosjećam s Vama

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:23 15.10.2020.

Iskrena sućut. Moja baka bi znala reći: nema ništa goreg u životu, kad moraš sahranjivat vlastitu djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije