Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

Lepa Brena posvojila dječaka s Filipina

lepa brena
Renato Branđolica
09.11.2009.
u 11:25

Mališan koji govori srpski, engleski i filipinski, folk pjevačicu Lepu Brenu već zove majkom. Glazbenici i njezinu suprugu, bivšem tenisaču Slobodanu Bobi Živojinoviću ovo je četvrti sin koji će "sobu" dijeliti sa Stefanom, Viktorom i Filipom.

Folk pjevačica Lepa Brena čini se, krenula je stopama pop ikone Madonne te je peteročlanoj obitelji dodala dječaka s Filipina - četverogodišnjeg Johnyja. 48-godišnja zvijezda dječaka je posvojila prije dvije godine, a nakon višegodišnjeg skrbništva tek će mu za nekoliko tjedana postati zakonska majka. Dječak koji govori srpski, engleski i filipinski, Lepu Brenu već zove majkom. Glazbenici i njezinu suprugu, bivšem tenisaču Slobodanu Bobi Živojinoviću ovo je četvrti sin koji će "sobu" dijeliti sa Stefanom, Viktorom i Filipom.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
banisa2006
03:05 10.11.2009.

ma svaka njoj cast...to se zove humanizam....

DO
doktorica
12:14 09.11.2009.

Briga nas

SO
Somelier
12:15 09.11.2009.

Koji masohizam Da nije to zbog pedofilstva. Filipini i Tajland su najčešća odredišta putovanja za dječji sex. Imala je napretek djece za posvojiti u srbiji i Bosni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije