Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravila zaokret u karijeri

Lana Banely prije pet godina otišla je s HRT-a i rijetko ju viđamo u javnosti, a sad se pojavila na konferenciji

Zagreb: Konferencija Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu"
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
13.10.2023.
u 18:00

Lana se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, stoga je sve iznenadila svojim pojavljivanjem na konferencija Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu"

Novinarka i urednica u sportskoj redakciji HTV-a Lana Banely od Prisavlja se oprostila 1. listopada 2018. godine. Kada je napustila televizijsku karijeru, odlučila se za sasvim novo zanimanje - dizajniranje interijera te je otvorila svoj studio za dizajn LB Interior Design Studio u kojem sa svojim timom klijentima pomaže da ostvare svoju viziju doma. Inspiraciju za uređenje interijera Lana pronalazi u svojim klijentima, tako je naglasila kada je gostovala u emisiji "Dom na kvadrat", dodavši kako s klijentima uvijek detaljno razgovara o njihovim željama i potrebama.

VEZANI ČLANCI

Lana se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, stoga je sve iznenadila svojim pojavljivanjem na konferencija Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu". Prisutnima su se uvodno obratili predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Za ovu priliku Lana je odjenula elegantni tamni sako preko crne majice, a kao dodatak je odabrala bijelu torbicu te zlatne naušnice.

Zagreb: Konferencija Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu"
1/7

Inače, kad se odlučila na potpuni zaokret u karijeri završila je i studij za dizajn interijera pa se povukla iz javnosti.

- Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem – izjavila je Lana kada je otišla s HRT-a i od tada se rijetko pojavljuje na društvenim događanjima, a sudeći po njezinim objavama na profilu na Instagramu za društvena događanja i nema puno vremena jer ima pune ruke posla. Naime, na svojim društvenim mrežama zna se pohvaliti svojim projektima i uspjesima.

Podsjetimo, Lana je u sretnom braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima kćer Naomi i sina Adriana.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Ključne riječi

Komentara 5

MT
mačak tom
19:07 13.10.2023.

Već sam krenuo sa sarkazmom u stilu "karijera i samo karijera" kada tamo - dvoje dječice. Dakle, "dižem kočnicu". Lijepa, realizirana u poslu, ali i majka i supruga. Prekrasno. :)

Avatar Tombstone
Tombstone
23:58 13.10.2023.

Tko? Ne sjecam je se ni iz SPU, niti s Arhitekture....doticna je sama odlucija da je oblikovatelj (ili kako vi to srbizmima nazivate dizajner) unutrasnjeg urednenja. I Ljubica Gojic sama sebe smatraju jednom od njih, ali nema nikakvu skolu koja bi potvrdila zvanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije