Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUREA FEST 2017.

Krema slavonske glazbe stiže u Požegu

Gazde
Promo
04.06.2017.
u 19:03

U petak 1. rujna je Večer popularne glazbe, a u subotu 2. rujna izvode se nove tamburaške pjesme

Nakon zaključenog javnog natječaja za nove pjesme Festivala svih festivala „Aurea fest 2017.“, koji će se održati u Požegi početkom rujna odabrane su pjesme i njihovi izvođači za dvije udarne večeri kada se izvode nove skladbe.

Tako će u petak 1. rujna na trgu sv. Trojstva biti Večer popularne glazbe na kojoj će nastupiti Vigor, Gazde, Mejaši, Učiteljice, Jasmin Stavros, Igor Delač, Akvarel, Fluentes, Noa, Crno na bijelo, Dominik, Posegana, Arteški bunar, Kas, Matej Gorišćak, Juraj Galina, Stela Paradžik, The Ljubinčanstveni s Borisom Ćirom Gašparcem i drugi.

Lista izvođača za završnu večer tj. Zlatne žice Slavonije 2. rujna kada se izvode nove tamburaške pjesme je također bogata estradnim imenima, a to su Slavonske lole, Stjepan Jeršek Štef, Cecilija, Marija Pavković Snaša, Slavonski dukati, Sanja Hajduković, Viktorija Kulišić Đenka, Ts Šokci, Garavuše, Grupa Rouge, Ansambl Hajo, Gospodari tambura, Marija Cvetković i Mladen Kos, Tambura Band, TS Salaš i drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije