Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematična obitelj

Kraljici je dosta tog ponašanja, sada zauzima agresivniji stav

Foto: PA/Pixsell
1/4
16.08.2018.
u 14:10

Thomas Markle svojim istupima u javnosti nanosi štetu kraljevskoj obitelji i nakon što su ga dva mjeseca ignorirali, sada su odlučili promijeniti strategiju.

Kraljevska obitelj hvata se za glavu na svaki spomen Thomasa Marklea, oca vojvotkinje od Sussexa.

Njegovi medijski istupi naštetili su ugledu kraljevske obitelji i sada su odlučili kako je vrijeme da stanu tome na kraj. Nije ovo prvi put da se susreću s ovakvom situacijom, slično je bilo i kad je Kate Middleton postala vojvotkinja od Cambridgea.

Obitelj je na njeno vjenčanje s princom Williamom pozvala Kateinog ujaka Garyja Goldsmitha iako je imao problema s drogom i svugdje se hvalisao kako je sad dio kraljevske obitelji. Ali Gary je bio ''kamilica'' u usporedbi s Thomasom. 

Kraljica i svi ostali iz obitelji dva mjeseca ignorirali su Thomasa, ali kako im ta strategija nije baš upalila, obitelj će sada zauzeti  agresivniji stav i navodno ušutkati Thomasa zauvijek, prenosi Express.co.uk.

Iako gospodin Markle neprestano tvrdi kako je jako  povezan s kćeri te da iznimno pati što mu se od vjenčanja nije javila, neke činjenice ne idu u prilog tom ''idiličnom'' odnosu.

Naime, kada je Meghan ulazila u prvi brak, ni tada joj otac nije bio na vjenčanju niti ju je vodio do oltara. 

VIDEO Meghan Markle ovim potezom otkrila da je trudna?

Komentara 7

DO
dopizdilomi
16:11 16.08.2018.

Da, i? Kako će to riješiti? Kao Dijanu?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:56 16.08.2018.

Mora li baš svaki dan biti članak o dekadentnoj kraljevskoj obitelji na naslovnici ovog portala?

Avatar raco
raco
15:09 16.08.2018.

Pa sto mi imamo s tim??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije