Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJNOST ILI ŠALA?

Kraljevska obitelj ismijala je Meghan na vjenčanju?

Doria Ragland i Meghan Markle
Foto: REUTERS
1/6
30.05.2018.
u 11:35

Meghan i njena majka do kapelice u Windsoru stigle su u istom Rolls-Royceu u kojem se Wallis Simpson vozila na sprovod muža, vojvode od Windsora 1972. Baš kao i Meghan, i ona je bila Amerikanka iza koje je bio propali brak

Britanski mediji još uvijek pronalaze zanimljive detalje s kraljevskog vjenčanja. Tako je Daily Mail objavio da je kraljevska obitelj na dan vjenčanja po Meghan i njenu majku Doriju Ragland (61) poslala vozilo za koje se veže neslavna prošlost.

Riječ je o Rolls-Royceu Phantom IV., istom vozilu  u kojem se pokojna Wallis Simpson vozila na sprovod muža, vojvode od Windsora 1972 godine. Baš kao Meghan, Simpson je bila Amerikanka koja je iza sebe već imala jedan propali brak, a zbog vjenčanja s njom Edward VIII. 1936. je abdicirao.

Foto: Press Association/PIXSELL

Ako je priča s istim Rolls-Royceom i trebala biti šala kojom se Meghan povezuje s pokojnom Simpson, svakako je bila neukusna. Ipak, to nije prvi put da se bivša glumica, otkad se zaručila za Harryja, suočila s neumjesnim humorom ili bizarnim slučajnostima u kojima su sudjelovali članovi njezine nove obitelji.

Naime, na ručku koji je prošli Božić u Buckinghamskoj palači organizirala kraljica Elizabeta II. (92), princeza Michael od Kenta odlučila je nositi broš s - crncem. Mnogi su još tada komentirali da se princeza tako izruguje Harryjevoj zaručnici i njezinu afroameričkom podrijetlu.   

Doria Ragland i Meghan Markle
1/21

Komentara 3

VE
velist
12:19 30.05.2018.

Hahaha, ovo je stvarno presmiješno, hahaha, baš sam se nasmijao. Odličan članak. Hahaha, ne mogu se suzdržati od smijeha, hahaha.

IB
ibiza
12:44 30.05.2018.

sada vec prelazite svaku geanicu dosade i

DS
ds
12:29 30.05.2018.

Daj prestanite ,vec jednom o tim parazima pisati.Koga to zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije