Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevski par

Meghan je rasplakala sve emotivnom pjesmom koju je posvetila Harryju

meghan markle
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.05.2018.
u 14:20

Osim što je otkrila kako je to bila ljubav na prvi pogled, ispričala je i simpatične detalje s njihova prvog spoja.

Kraljevsko vjenčanje iza nas je, no i dalje stižu novi detalji s intimne proslave princa Harryja i Meghan Markle.

Objavljeni su dijelovi pjesme koju je glumica pročitala princu Harryju na slavlju koje je održano na imanju Frogmore House nakon crkvene ceremonije, piše The Sun.

Osim što je otkrila kako je to bila ljubav na prvi pogled, ispričala je i simpatične detalje s njihova prvog spoja, priznala da je u sekundi shvatila kako će on biti njezin princ. I dodala da je sretna što je našla istinsku ljubav za cijeli život.

Pjesma koju je pročitala na slavlju rasplakala je uzvanike, ali i samog mladoženju koji nije skrivao suze. 

meghan markle
1/21

Komentara 2

PP
pp
14:43 28.05.2018.

Dok Megan plače...Prije je dva dana u Engleskoj vlasti su uhitile Tommija Robinsona. Tommy Robinson je politički aktivist koji je izvještavao sa suđenja pakistanskim silovateljima. Naime Pakistanci u Engleskoj su organizirali bande silovatelja koji su silovali, zlostavljali i podvodili engleske djevojčice od 11, 12, 13 godina za prostituciju. Engleska policija je godinama znala za silovanja djece ali su šutili da ih ne bi radikalni ljevičari optužili za "rasizam" (na hrvatskoj "fašizam"). U samo jednom gradu Birminghamu je silovano preko 1300 engleskih djevojčica. Tommy Robinson je izvještavao sa suđenja. Prije dva dana ga je uhitila engleska policija pod optužbom za "kršenje mira". Priveden je sucu koji ga je nakon 5 sati od uhićenja osudio na 13 mjeseci zatvora te je odmah prebačen u zatvor. Kako su engleski zatvori većinski puni muslimana ugrožen mu je život i zdravlje. Što je još strašnije engleski sud je izdao zabranu medijima da se uopće izvještava o tome (D notice). I tkz. mainstream mediji šute. Slobodni novinari i aktivisti izvještavaju najviše putem youtubea. Britanski režim je strpao u zatvor čovjeka koji je izvještavao o suđenju pakistanskim silovateljima engleske djece. I zabranio medijima izvještavanje. Ovo mora biti poziv za buđenje. Oslobodite Tommija Robinsona. Zaustavite tiraniju ljevičarskog režima i kršenje slobode i ljudskih prava. Free Tommy Robinson.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije