Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotovo je

Kraj ljubavi! Nakon 11 godina braka razvela se jedna od mnogima najljepših glumica

Foto: Instagram
1/7
09.03.2024.
u 12:28

Prošlog svibnja mediji su pisali kako je Millepied imao aferu s aktivisticom Camille Étienne, a nakon toga uslijedio je razvod.

Glumica Natalie Portman razvela se od supruga Benjamina Millepieda nakon 11 godina. Zahtjev za razvod braka podnijela je prije osam mjeseci, a sada je razvod služben, pišu strani mediji. Prošlog svibnja mediji su pisali kako je Millepied imao aferu s aktivisticom Camille Étienne, a nakon toga uslijedio je razvod. 

Info du 8 mars 2024 - Natalie Portman et Benjamin Millepied sont officiellement divorcés - Natalie Portman (bijoux de Grisogono) et son mari Benjamin Millepied - Montée des marches du film "La Tête Haute" pour l'ouverture du 68 ème Festival du film de Cannes – Cannes le 13 mai 2015 Red carpet for the movie "La Tete Haute" for the opening ceremony of the 68 th Cannes Film festival - Cannes on May 13, 2015. Photo: BORDE-MOREAU / BESTIMAGE/BESTIMAGE
Foto: BORDE-MOREAU / BESTIMAGE/BESTIMA

- U početku joj je bilo jako teško, ali njezini prijatelji su se okupili oko nje i pomogli joj da preživi najgore. Natalie izlazi iz stvarno teške i bolne godine, ali je izašla jača i pronašla je radost u svojoj obitelji, prijateljima i poslu -  kazao je za People prijatelj para. 

VEZANI ČLANCI: 

Sve u vezi razvoda držali su u tajnosti zbog djece koja su im najvažnija. 

- Ona i Ben jako vole djecu i jednako su usredotočeni na odgoj. Ništa im nije važnije - rekao je neimenovani prijatelj para koji imaju sina Alepha koji ima 12 godina i kćer Amaliu koja ima 7 godina. 
Natalie i Ben uspjeli su sve privatno riješiti i nije izbio nikakav veliki skandal, no početkom godine krenule su glasine o raspadu braka jer je Natalie viđena u javnosti bez prstena. 

VIDEO Ivana Knoll se pohvalila novim poslovnim uspjehom: 'Ti si najbolja!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije