Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Radišić:

Komplicirana sam kao i svaka žena, a najsretnija sam zaljubljena

Foto: Privatni album
1/8
26.08.2018.
u 06:59

Diplomirana pravnica koja sve uspješnije pliva voditeljskm vodama otkrila nam je što joj može najbrže napuniti baterije kada ima loš dan, na što najviše voli trošiti novac, bez kojeg rituala ne počinje dan te kakva je kad je sretno zaljubljena.

Protekli mjeseci TV voditeljici Ani Radišić donijeli su brojne lijepe promjene. Nakon što je s CMC televizije prešla na RTL, gdje joj je povjereno vođenje osvježenog “Exkluziva” i glazbene emisije “Top.hr”, proslavila je i okrugli 30. rođendan te se počastila putovanjem na Šri Lanku.

Ispričala nam je po čemu će pamtiti to putovanje, gdje se vidi u budućnosti, kako se najbolje odmara te kako se nosi s tremom pred
kamerom.

Nedavno ste se vratili s godišnjeg odmora koji ste proveli na Šri Lanci. Kako je bilo? Jesu li ispunjena vaša očekivanja?
Bilo je divno. To mi je putovanje donijelo puno lijepih doživljaja, avanture i smijeha. Savladala sam neke vlastite barijere i strahove, maksimalno uživala, odmarala se i upijala svim osjetilima autentičnost Šri Lanke. Tim sam si putovanjem definitivno obogatila dušu.

Što vas se najviše dojmilo? Po čemu ćete pamtiti to putovanje?
Po ljudima i njihovim osmjesima koji su podsjetnik na ono najvažnije nematerijalno bogatstvo svakog od nas. Zapamtit ću i brojne atrakcije koje smo obišli, hramove, prekrasne plaže i životinje koje sam mogla vidjeti samo na internetu i televiziji. No ljudi će mi definitivno najdulje ostati u sjećanju.

Početkom srpnja proslavili ste 30. rođendan. S obzirom na to da je okrugli, jeste li si zadali neke velike planove za nadolazeće desetljeće? Što bi sve trebalo ispuniti u tridesetima?

Nikada nisam bila od velikih planova, jesam od snova, no kad je o planovima riječ, više volim one kratkoročnije i realnije. Njih se držim i polako ih ostvarujem. Dosad sam uvijek funkcionirala na taj način te mislim da su se baš zato dogodile neke meni velike i važne stvari.

Tridesetu je obilježila i promjena u karijeri. S CMC-a ste prešli na RTL, gdje vodite “Exkluziv” i glazbenu emisiju “Top.hr”. Što vam je najzahtjevnije, a što najzabavnije u vašem poslu?

Volim svoj posao, a mislim da je to danas najveći blagoslov, raditi i živjeti od onoga što voliš. Tada je zabava gotovo svaki dan, posebice zato što nijedan nije jednak. U ovom poslu ne postoji rutina. Zahtjevno je ispunjavati i stizati rokove pa tada bude
poprilično stresno, no krajnji rezultat i osmijeh nakon odrađenog posla nadoknađuju sve.

Što bi vas veselilo raditi u budućnosti? Koje su vaše ambicije? Gdje se vidite?
Svakako ostajem u medijima i među ljudima. Planiram se još više graditi kao medijska osoba, što uključuje više rada u stvaranju programa koji se zbiva i iza kamera. Vjerujem da će se projekti događati kao i dosad, kako ispred, tako i iza kamera. Iskustva imam puno, volje za rad također, a ljubavi prema poslu napretek.

Zanimljivo je da ste diplomirana pravnica. Kako ste se našli u televizijskim vodama?
Televizija se dogodila spontano nakon bavljenja glumom u djetinjstvu i srednjoj školi. Istodobno sam počela raditi na Riječkoj televiziji i studirati. Od prvog dana željela sam oboje, pravo i televziju, te sam, uz puno rada i žrve, uspjela oboje.

Kako se osjećate pred kamerama? Imate li tremu, nosi li vas adrenalin ili plivate kao riba u vodi?
Zahvaljujući iskustvu koje sam godinama stjecala osjećam da lijepo plivam i uistinu uživam u tome. Kad smo kod adrenalina, uvijek je prisutan, a trema? Radije bih je nazvala “odgovornosti” koju redovito osjećam prije svakog projekta, pogotovo nastupa uživo. Volim je!

Kako počinjete jutro? Imate li neki omiljeni ritual?
Jutra su mi najdraži dio dana. Volim svoj mir ujutro, obavezno odvojim vrijeme za doručak te kavu na terasi. Pogled u zelenilo mi je punjač baterija za taj dan. S takvim osjećajem volim počinjati baš svaki dan.

A koji vam je omiljeni način opuštanja? Što vam može najbrže napuniti baterije kad imate loš dan?
Povlačenje u vlastitu tišinu ili neka vrsta treninga, najčešće trčanje ili zimi odlazak u saunu ako si mogu to vremenski priuštiti. Ako je vikend, onda definitivno bijeg u prirodu ili šetnja uz more.

Koje su vaše male strasti, na što najviše volite trošiti ?
Putovanja, vikend-izlete te odlaske na mjesta koja me duhovno obogaćuju.

Kako biste opisali sebe u nekoliko riječi?
To mi je uvijek najteže pitanje. Mislim da sam jednostavno komplicirana kao svaka žena, poprilično ambiciozna i uporna, katkad previše osjećajna, često nasmijana, katkad nestrpljiva, ponekad brzopleta, sretna s malim ljudskim znakovima pažnje, zaljubljena u život i sve što donosi.

A kakvi ste kad ste zaljubljeni?
Najsretnija.

VIDEO Pogledajte gdje su i što danas rade nekada poznate TV voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 6

AN
ANTIFA
08:25 26.08.2018.

Dušo nisi uopće komplicirana, čim praviš poze za instač sve je jasno - malograđanka, ziheraš, uštogljena napornjača, voli lovicu a ne voli raditi, naravno obožava putovanja i ostale floakule itd itd. Uglavnom - bezveznjača

DU
Deleted user
09:39 26.08.2018.

Pa nije okrugla nego štapićava?!

MU
mulag
07:33 26.08.2018.

kad misli rodit, mozda ima zainteresiranih za nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije