Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva objava

Nakon objave golišavih fotografija Severina prekinula šutnju

Severina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
23.08.2018.
u 13:46

Šutnju je prekinula danas objavom obiteljske fotografije na Instagramu na kojoj je sa sinom Aleksandrom i mamom Anom.

Nakon što su mediji u Srbiji u ponedjeljak navečer objavili golišave fotografije na kojima je Severina, ona se tri dana nije oglašavala o tome, a nije stavljala ni objave na svoje društvene mreže.

Šutnju je prekinula danas objavom obiteljske fotografije na Instagramu na kojoj je sa sinom Aleksandrom i mamom Anom.

Uz fotografiju je napisala: Na teraci... Stavila je i svoje omiljene hashtagove #volimstosevolimo, #ljubavseljubavljuvraca i #severina.

Njen menadžer Tomislav Petrović u utorak je rekao kako je njen pravni tim poduzeo sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa. 

– Sve se ovo događa upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa – rekao je Petrović u utorak za 24 sata

VIDEO O "slučaju Severina" govore zamjenik glavne urednice Storyja Enio Dellavia i izvršni urednik 24sata Ivan Buča

Ključne riječi

Komentara 105

Avatar Mister No
Mister No
14:02 23.08.2018.

Filmićem je i započela "regionalnu"karijeru pa je zapravo u redu da se istim materijalom i oprosti. Pa pa Seve..

DU
Deleted user
13:58 23.08.2018.

Petrovicu procitani ste sa ti forama cim padnu gaze evo pornjave... Pa koga vise zanima ta kalaustura kad u tramvaju imas cure za miss svijeta?!

PR
pritiskovic
14:48 23.08.2018.

Veljače, Celzijusi, Severine tjeraju na bljuvanje svojom vulgarnošću i egocentrizmom,glađu za medijskom pažnjom...zuzvrat prodaju svoju olinjalu golotinju i životnu bijedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije