Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan gLAVAŠEVIĆ

Severina godinama trpi suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom

22.08.2018.
u 19:10

'Nasilje je nasilje; nikad nije niti pozeljno niti prihvatljivo niti opravdano kao nacin narusavanja necijeg prava na privatnost', kaže Glavašević

Povodom skandala s navodnim Severininim fotografijama koje su procurile u javnost i brze reakcije njenog supruga Igora Kojića i menadžera Tomislava Petrovića prozvanim za reagirati osjetio se i saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević.

Glavašević brani Severinu i tvrdi kako ona godinama 'trpi suludu kolicinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom'.

"Jedini - JEDINI - moguci nacin gledanja na Severinu je kao na osobu koja godinama trpi suludu kolicinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom, pod kojom bi se velika vecina ljudi slomila. Drustvo i drzava nisu stali u njezinu zastitu i time je njezina moralna snaga veca", napisao je Glavašević.

Pogledajte što kažu zamjenik glavne urednice Storyja Enio Dellavia i izvršni urednik 24sata Ivan Buča o 'slučaju Severina'

"Nasilje je nasilje; nikad nije niti pozeljno niti prihvatljivo niti opravdano kao nacin narusavanja necijeg prava na privatnost", dodao je Glavašević u odgovoru jednom pratitelju na Twitteru.

 

Ključne riječi

Komentara 78

Avatar anti_komunist
anti_komunist
19:55 22.08.2018.

ajde Boki priznaj koliko si puta navlacio kozicu mastajuci o sevki.....

IL
ilija26
19:19 22.08.2018.

Pederko i opajdara, kao iz bajke, ahahahaha..

BE
berija
19:24 22.08.2018.

Bojane, ne gluperdaj. Severina je loša pjevačica i čitavu je karijeru izgradila na izgledu, hinjenoj ili stvarnoj lascivnosti, polugolim i golim tijelom. Gospođa živi od prodaje seksa, stvarnog ili izmaštanog. Kako se to zove? Objavljujem li ja ili ona fotografije? "Palim" li ja internet ili ona, uz svesrdnu pomoć i ovog medija? Hoće privatnost? Neka se skloni od javnosti. Ali, onda nema love.... A ti pametuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije