Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Klara otkrila kakav je njen muškarac iz snova: ''Ako ima novac, onda je to 'win-win' situacija'

Klara Perko
Foto: RTL
1/13
29.10.2023.
u 19:30

- Svaka osoba i svaki muškarac je drugačiji, a to znači da ono što se sviđa jednom Adamu da ne znači da se neće sviđati jednom Borisu. Mislim da, ako ti ne želiš mijenjati osobu, imati slobodan duh, da će to biti to, rekla je Klara. Vjeruje u pravu ljubav, a smatra da joj se to već i dogodilo

Klara Perko već se natjecala u showu 'Gospodin Savršeni', a sad ponovno traži ljubav svog života. Trenutačno je kod Ante na farmi, a između njih razvile su se iskrice. Za RTL.hr je snimila vodič za zavođenje, u kojem je objasnila kakav je njen muškarac iz snova.

- Svaka osoba i svaki muškarac je drugačiji, a to znači da ono što se sviđa jednom Adamu da ne znači da se neće sviđati jednom Borisu. Mislim da, ako ti ne želiš mijenjati osobu, imati slobodan duh, da će to biti to, rekla je Klara. Vjeruje u pravu ljubav, a smatra da joj se to već i dogodilo. 

- Ako se dogodi ljubav, to je nešto što se s novcima ne može kupiti. Prvotno je lijepo, divno u svakoj poziciji. Ako ima novac, onda je to 'win-win' situacija. Mlada cura želi neku skupu torbicu, a djed želi da mu vrati mladost. I što? Oni su se dogovorili, kaže Perko. 
I dan danas žali što nije ostvarila neke odnose...

- Najveći problem je kad upoznaš svoju srodnu dušu, ali u krivom trenutku. Ja vjerujem da se to može dogoditi maksimalno dva do tri puta u životu. Dan danas se živciram, ali vjerujem da, ako mi je osjećaj u onom trenutku rekao da nisam spremna, imala bih život iz snova, ali nisam bila spremna. Sretna sam jer smo ta osoba i ja i dalje u dobrim odnosima. Čujemo se pet puta u godini i vidimo se tri puta godišnje. Pronašla sam s njim svoj mir, zaključila je. 

VEZANI ČLANCI: 

- Nisam ljubomorna žena kao neke druge. Nadam se da će farmeru odgovarati moj humor. Moji glavni aduti su izgled i smisao za humor - izjavila je Klara koja trenutno radio kao call agent u jednoj banci. Rodom je iz Hrvatske, a živi u Njemačkoj i kao gradsko dijete priznaje da su joj poslovi na farmi nepoznanica, ali spremna je uhvatiti se u koštac s takvim poslovima. Prije dvije godine je Klara je podijelila informaciju kako je operirala nos u Düsseldorfu i učinila je to, kako je sama rekla zbog problema s disanjem i pričala je nazalno. Nakon operacije i oporavka ispričala je koliko je zadovoljna rezultatom.

GALERIJA: Bend neki to vole vruće proslavio 35 godina karijere, pogledajte tko je sve došao na tulum

Klara Perko
1/37

- Moram priznati da je mene teško zadovoljiti zato što jedan dan želim prirodan rezultat, već idući nešto jako efektno, a i prava sam perfekcionistica. No šalu na stranu, sviđa mi se moj novi nos, mislim da odgovara mojem licu, da izgleda prirodno - doktor se jako potrudio - ispričala je tada. Rekla je tada kako nije protivnica estetskih operacija ako se s njima ne pretjera te je otkrila što bi još bila voljna promijeniti na sebi. 

- Možda nekad u budućnosti sredim još grudi i trbuh. No o tome ću još dobro razmisliti, korak po korak. - rekla je Klara. Dodala je kako se njezin novi izgled sviđa njezinim prijateljima te da je sam oporavak trajao desetak dana.  

VIDEO: Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral' 

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:23 29.10.2023.

Prijevod: molim sponzora za dodatne operativne zahvate. Na redu je plastika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije