Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu mogle vjerovati

Maja i Martina ostale zgrožene nastupom Nemanje iz Novog Sada: 'To je toliko glupo, nema ništa odurnije'

Supertalent
Foto: Nova TV
1/19
23.10.2023.
u 09:15

Nemanja je svoj talent predstavio kao jednu vrstu vokalne umjetnosti, a rekao je da prije svega mora popiti svoj magični napitak kako bi im pokazao talent

Četvrta audicijska emisija 'Supertalenta' donijela nam je pregršt zanimljivih nastupa i jedan zlatni gumb, no bilo je i onih koji su šokirali dosad neviđenim talentima na ovoj pozornici. Naime, Nemanja Pejčić stigao je iz Novog Sada, a svojim talentom, točkom podrigivanja, uspio je zgroziti žiri. 

Nemanja je svoj talent predstavio kao jednu vrstu vokalne umjetnosti, a rekao je da prije svega mora popiti svoj magični napitak kako bi im pokazao talent.

VEZANI ČLANCI

- Je l' on to podriguje? - pitala je zgrožena Martina dok je maja komentirala: - Ljudi, frajer će se us*at - kazala je i stisnula mu X. Fabijan se smijao, a Maja je konstaktno ponavljala koliko je to "odvratno".

- Nemanja ja ne mogu vjerovati da si se ti vozio iz Novog Sada do Zagreba da bi se podrignuo, to je toliko glupo. Nema ništa nekulturnije, odurnije, još si samo trebao prdnuti - komentirala je kasnije Maja.

Martina je pak rekla da ona od šoka nije stisnula X.

- Ti si u onoj kategoriji kad ja ostanem toliko zgrožena i osupnuta, kad od šoka ne stisnem X, toliko si nekulturan i toliko je ovo odvratno, da sam bez riječi. Ja ne želim gledati ovu emisiju večeras i ne želim da djeca gledaju - kazala je.

Nemanja je od žirija dobio dva 'da' i dva 'ne' te tako nije prošao dalje.

Podsjetimo, zlatni gumb u četvrtoj audicijskoj emisiji dobio je 14-godišnji Andi Ismaili koji je ostavio cijeli studio bez teksta. Najviše je zadivio Martinu koja je njegovu točku nagradila zlatnim gumbom i osigurala mu direktan prolaz u polufinale.

Supertalent
1/39

„Fantastičan si, znaš? Bit ćeš svjetska zvijezda“, poručila mu je Martina, pa dodala: „Vidimo se u polufinalu i, molim te, pripremi se i ponesi svoju strast, samopouzdanje, veselje i ostani ono što jesi.“

Ovaj mladi zaljubljenik u ples dolazi iz malog mjesta u Makedoniji i plesom se počeo baviti prije 6 godina. To je njegovo sigurno mjesto iz kojeg crpi najviše samopouzdanja, a po dolasku na pozornicu Supertalenta to samopouzdanje i strast donijeli su mu zlatni uspjeh.  

VIDEO Tatjana i Goran preživjeli su preljub i vjenčali se nakon 10 godina, a onda se sve raspalo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije