Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi na novom albumu

Kim Verson: Sanjam duet s legendarnim Gibonnijem

'kim1_nnn_ekr_181212.1'
Foto: ''
1/3
22.12.2012.
u 11:00

Pjevačica otkriva zašto nema dečka, u čemu je jako dobra i namjerava li mijenjati glazbeni stil

Jesen stiže, naslov je nove pjesme 19-godišnje Kim Verson za koju je nedavno snimila videospot, a kojom ujedno najavljuje rad na svom drugom albumu.

Drugačiji od drugih

– Čim sam vidjela tekst pjesme koji je napisao komičar Luka Bulić, znala sam da će to biti singl koji ću obožavati – priča Kim koja 30. prosinca nastupa u Šibeniku na dječjem dočeku Nove godine. A kako će ona uploviti u novo ljeto?

– Dogovarala sam neke nastupe, ali još ništa nije potvrđeno. Ipak, vjerujem da ću Novu dočekati u društvu prijatelja, samo još ne znam hoće li to biti u Zagrebu ili Novoj Gradiški – otkriva mlada pjevačica kojoj je odskočna daska u karijeri bila pobjeda u showu "Hrvatska traži zvijezdu" prije dvije godine. Tada je, osim svojim vrhunskim glasom, simpatije gledatelja osvojila iskrenošću: između ostalog, priznala je da se dotad nikad nije poljubila. Kakva je situacija danas?

– Normalno, taj se poljubac dogodio, ali dečka nemam. Iskreno, nemam ni vremena za to, ali ipak, kad dođe onaj pravi, sigurna sam da ću ga znati prepoznati. Privlače me ambiciozni dečki, drugačiji od drugih – kaže simpatična tinejdžerica.

Nakon završene srednje škole za kozmetičarku, Kim je uzela godinu dana predaha od škole i odlučila se posvetiti samo glazbi, no ne isključuje mogućnost da sljedeće jeseni upiše fakultet.

– Jako me zanima psihologija i mislim da imam crtu za to. Uvijek rado dam savjete, volim poslušati prijatelje kad ih nešto muči, a mislim i da jako dobro procjenjujem ljude – priča.

Žensko kao svako žensko!

Kim se uskoro planira trajno preseliti iz rodne Nove Gradiške u metropolu. Kaže da joj to neće teško pasti jer zna da će si tako olakšati razvoj karijere. A s kim bi Kim htjela otpjevati duet?

– Iznimno cijenim legendarnog Gibu i duet s njim bio bi ostvarenje nekog sna. Od strane glazbe volim Gunse, AC/DC, Aerosmith – otkriva pjevačica.

Unatoč tome što voli slušati žešće note, sebe u tom žanru ne vidi.

– Svoj glazbeni stil nazvala bih soft rockom i u njemu se najbolje snalazim. U Hrvatskoj ionako žešće note teško nalaze svoje fanove – kaže Kim i otkriva na što najviše voli trošiti novac:

– Žensko kao svako žensko! Odjeća je na prvome mjestu, ali se uvijek pravdam da mi to treba i za nastupe. Volim odlaske u kino i uvijek ću radije izabrati kavicu s prijateljima nego noćni izlazak pa barem na tom polju uspijevam uštedjeti.

Sanjam duet s legendarnim Gibonnijem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije