Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Kićo je u stanju izdržati gotovo neizdrživo, a ovaj tjedan je presudan u borbi za njegov život

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
19.08.2020.
u 18:43

Kićo spada u osobe koje su u stanju izdržati gotovo neizdrživo. Ovaj tjedan je presudan u borbi za život, a od 25.8. moguće je minimalno stabiliziranje, dok bi tek od 2.9. mogao krenuti oporavak.

Naš najpoznatiji transgeneracijski glazbenik iz Osijeka, iskonski je zabavljač kojeg sve generacije vole. Od rocka, pop-rocka, šlagera pa do bećarca – sve izvedbe Kiće Slabinca jako su uvjerljive, bude snažne emocije I sjećanja na trenutke života koje uvijek pamtimo.

'Da sam tvoje riječi slušao majko' – uklapa se u njegov doživljaj vlastite mame. 'Otiš’o je otac moj polako' – govori o neizmjernoj ljubavi I poštovanju prema ocu. Od oca je Kićo naslijedio svoje talente, a otac je njemu bio uzor i podrška. Zbog njega voli otadžbinu, domovinu, običaje, tradiciju I to njeguje s optimizmom.

Kićo je vječni optimista, čovjek koji voli humor, smijeh, društvo, voli zabavljati publiku. On također voli i sebe, na jedan prirodan, zdravi način.

U ljubavi je više davao nego što je primao. 'Plavuša' i 'Zbog jedne divne crne žene' i 'Tri slatke riječi' – pjesme su koje toliko uvjerljivo izvodi da opisuje osjećaje publike i svatko ih svatko doživljava kao istinitu priču.

U poslovnim odnosima je često bio premalo plaćen, a s novcem nije bio štedljiv.

Uvijek je bio ispred svojeg vremena, ispred svoje generacije. Mentalno je vječni mladić.

Život u okruženju koje ne podržava zdravu prehranu loše se je odrazio na njegovo zdravlje. Kada čovjek živi sa srcem, od srca, tada ima problema s fizičkim srcem. Tranziti s Merkurom izazvali su moždani udar. Tranzit Neptuna sa Saturnom prouzročio je komplikacije u području prsnog koša i pluća. 

Kićo spada u osobe koje su u stanju izdržati gotovo neizdrživo. Ovaj tjedan je presudan u borbi za život, a od 25.8. moguće je minimalno stabiliziranje, dok bi tek od 2.9. mogao krenuti oporavak.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

Komentara 15

HE
Hejterkojimrzisve
20:59 19.08.2020.

Covijek se bori za zivot, a oni se zabavljaju pisuci astroanalizu! Dobro da ne kupujem to smece od novina vec 30 godina! FUJ!

SL
Slavonac81
20:42 19.08.2020.

KIĆO želim ti brz oporavak. A ti novinaru pod hitno na tečaj hrv jezika. Od kada je otadžbina hrvatska riječ?!

ZV
zvezdomor
21:06 19.08.2020.

Kićo drži se a ti babo ne driskaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije