Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Život je na njemu ostavio traga, prijete mu ozbiljni zdravstveni problemi, a od starosti bježi - mladom partnericom

Parni Valjak
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/4
02.08.2020.
u 19:45

Svoje fizičko zdravlje nije čuvao i nije se prilagodio godinama. U srcu je vječno mlad, ali tijelo upozorava da je život ostavio traga

Kaže se "tvoj karakter određuje tvoju sudbinu" i to uvijek iznova dokazujemo. Kod Akija je emotivnost prenaglašena u pozitivnom i u negativnom smislu. Zato su mu i odnosi komplicirani. Važna mu je vlastita neovisnost i sloboda, pa mu je zato ozbiljna partnerica dobrodošla kao ravnoteža.

Parni Valjak
1/3

Spreman je naporno raditi da bi osiguralo materijalnu sigurnost i luksuz, ali voli i uživati u životu: glazba, dobro jelo i piće, udobna odjeća, lijepe stvari. Rado za prijatelje priređuje zabave. Voli luksuz. Zna biti vrlo pažljiv, nježan, intuitivno osjeća tuđe misli i potrebe.

U poslu sve preispituje, zauzima stav, vrlo je precizan u zaključivanju. Svoju inteligenciju koristi za nadmetanje s drugima, pa je tako među najboljima u poslu. Izražava se kroz provokativnost, ali i posebnu vrstu humora. Odlično procijeni ljude i njihove reakcije, a to mu iznimno dobro koristi kada nastupa pred publikom. Ne želi ulaziti u dubinu i pozadinu pitanja, ne pridaje pažnju detaljima. Ima stalnu potrebu za novim, za kretanjem. Nestrpljiv je u prometu. Ne voli dosadu. Njegov je život vrlo sadržajan. Smisao za humor i osobni magnetizam dodatni su začin za Akijevu popularnost.

U partnerstvu zadržava samostalnost. Ima nevjerojatnu sposobnost da se prema osobi na koju usmjeri svoju potrebu posjedovanja zna ponašati tako da ta ona povjeruje kako je za njega najvažnija na svijetu. Ali, važniji su mu vlastiti osjećaji od partnerovih. Pozornica i glazba pojačale uu njegovu seksualnu privlačnost pa su bile neizbježne avanture. Aki ima pozitivan pogled na svijet, posjeduje originalnost, popularan je, prijatelj s utjecajnim ljudima, a golemu energiju maksimalno koristi pred publikom ne štedeći sebe nimalo. Takvi se karakteri iznenada, neočekivano nađu u sretnoj, ali nekada i u nesretnoj situaciji. Svoje fizičko zdravlje nije čuvao i nije se prilagodio godinama. U srcu je vječno mlad, ali tijelo upozorava da je život ostavio traga. Bez znatne promjene načina života, bez pridržavanja zdravih prehrambenih navika i bez postavljanja granica samome sebi Aki neće moći spriječiti ponavljanje zdravstvenih rizika. Zaljubljivanje u znatno mlađu partnericu lijek je protiv osjećaja starosti. Dobiti dijete velika je radost. Njegov privatni život neće više biti izvan dometa javnosti, nego će se nizati iznenađenja i događaji do kraja ove godine i u sljedećoj. Aki treba iskoristiti predah od koncerata i presložiti "ladice" svojeg života.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Komentara 1

JA
JanezIQ45
10:57 03.08.2020.

Bili smo devedesetih susjedi na Jarunu... ja sam imao veliki objekt.... takozvani Sator... a on pecenjaru! Aki je kad ga bolje poznajes skroz ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije