Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizvjesna budućnost

Bahra ostala bez posla: 'Podstanar sam, bilo kakva pomoć bi mi dobro došla'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/7
23.07.2020.
u 10:10

Početkom travnja izgubila je posao, a unatoč prijavama koje od tada konstantno šalje novi do sada još uvijek nije pronašla.

Bahra Zahirović, mnogima omiljena kandidatkinja prošle sezone showa 'Ljubav je na selu, zbog korona krize ostala je bez posla. Iako je tijekom showa mnoge nasmijavala svojim upečatljivim izjavama, ali i podizala nevjerojatnim optimizmom Bahri trenutno u životu ne cvatu ruže. Početkom travnja izgubila je posao, a unatoč prijavama koje od tada konstantno šalje novi do sada još uvijek nije pronašla.

Ljubav je na selu
1/5

- U koroni mi više nisu produžili ugovor, nisam imala pravo na burzu i nikako si ne mogu naći posao, a imam otvorene profile na raznim stranicama za traženje posla - ispričala je Bahra za 24sata.

Kazala je i kako je svjesna da su se u istoj situaciji zbog krize našli mnogi, a trenutno ju najviše brine što uskoro možda više neće moći platiti najamninu i režije iako je do sada sve svoje obveze uredno podmirivala.

- Ta kriza me tjera u strah, uvijek sve plaćam, uvijek sam lako nalazila posao, a sad nitko ne želi zaposliti. Podstanar sam, bilo kakva pomoć mi je dobrodošla, ali želim raditi. U Njemačkoj sam radila kao njegovateljica, to je težak posao i sada to ne bih mogla, ali imam volju za rad. Najviše sam bila spremačica i u tome sam odlična. Na zadnjem poslu sam čistila urede, ali kako ljudi nisu dolazili raditi u tvrtke nego od kuće, nisam im više bila potrebna. Iskreno vam govorim, ja bih i konobarila, pa sve se može naučiti - ističe Bahra koja je posao pokušala pronaći i preko Facebooka. Kaže da unatoč tome što ima 28 godina radnog staža još ne može u mirovinu, a ne želi živjeti od socijalne pomoći. - Radit ću i tako zaraditi, samo još moram naći posao. Slobodno neka mi se jave na moj Facebook - kaže Bahra kojoj želimo puno sreće u pronalasku novog posla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije