Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Od djetinjstva želi biti netko i nešto, jer tada nije bila prepoznata, ni prihvaćena, ni podržana

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.08.2020.
u 15:25

Melania se oslanja isključivo na sebe i kroz vlastito iskustvo je stjecala samopouzdanje. Diskretna je. Pouzdana je i lojana osoba. Ima jednu masku prema vani koja je štiti.

Prva dama Amerike je po svojoj funkciji ujedno i prva dama svijeta, zbog utjecaja koji SAD i njezin predsjednik imaju u svijetu. U početku se činilo da će biti u sjeni nametljivog i samodopadnog predsjednika Donalda Trumpa, ali mnogi su uvidjeli da Melania ima snažan ponos, sve radi u velikom stilu i usudi se prihvatiti izazove. Ona je praktično-kreativna, pa stoga iz svake situacije odnosno izazova izvuče najbolje za sebe.

Zbog utjecaja Saturna na Sunce, ona od djetinjstva želi biti netko i nešto, jer tada njezina posebnost nije bila prepoznata, ni prihvaćena, ni podržana. Njezin je identitet stoga vrlo kontroliran. Ona zna sebe ograničiti i ima jaku samokontrolu. Melania se oslanja isključivo na sebe i kroz vlastito iskustvo je stjecala samopouzdanje. Diskretna je. Pouzdana je i lojana osoba. Ima jednu masku prema vani koja je štiti. Ljude iznenadi svojim humorom koji je zapravo ironija. Jako dugo će dobro izgledati jer njeguje svoje tijelo, a karakteri poput njezinog su dugovječni.

Osim toga, jako je važno reći da Melania ima naglašene poslovne sposobnosti i da odlično raspolaže novcem. Ona ima muški karakter u prekrasnom ženskom tijelu. Uporna je, izdržljiva je i zna što želi. Melania se izvrsno nosi s teškim karakterom svoga supruga. On na nju projicira sve vlastite slabosti i ograničenja.

S druge strane, Trumpa privlači takva hladnija žena, koja drži distancu, koja ne traži velike izljeve emocija i koja može amortizirati sva njegova agresivna stanja (aktivnu i pasivnu agresiju), koja je lojalna i u trenucima kada ga mrzi. Melania zna ignorirati supruga i time nad njim ima moć. Nju privlači hladan, stariji muškarac koji joj omogućuje luksuzan način života. Ovakva teška kombinacija dugo traje, sve dok se podčinjeni partner (u ovom slučaju Melania) u potpunosti ne iscrpi u tom partnerskom odnosu. Prva dama Amerike ne da se smesti i nastavlja etablirati svoje ime i svoju osobnost, svoj čvrsti karakter, pokazujući da je upravo takva potrebna Trumpu, ne toliko kao podrška već kao korektiv njegove egocentričnosti i nepouzdanosti. Odnosi u obitelji nisu dobri, ali ona se zna postaviti i založiti za sebe.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije