Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Kedžo objavio fotografiju u opuštenom izdanju: 'Imam sijedih i briga me'

Foto: Intagram
1/11
01.08.2021.
u 21:00

"Da si znao da će ti tak dobro stajati, ofarbao bi se", uputili su pratitelji pjevaču Damiru Kedži kompliment ispod fotografije koju je objavio na kojoj se vidi da ima nekoliko sijedih.

Domaći pjevač Damir Kedžo (34) na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj je u opuštenom izdanju. "Imam sijedih i briga me", napisao je u opisu fotografije na kojoj većinu pažnje okupira osmijeh. U opisu se referirao na nekoliko vlasi koje na fotografiju imaju drugačiju pigmentaciju od njegove crne kose. 

U komentarima su mu komplimente uputile mnoge pratiteljice, a jedna od njih je i njegova kolegica Neda Parmać. "Izgledaš bolje nego ikad!", poručila mu je, a s njom su se složile i druge pratiteljice. "Lijep osmijeh", napisala mu je jedna. "Super ti stoji", poručila mu je druga osoba. "Da si znao da će ti tak dobro stajati, ofarbao bi se", uputili su mu kompliment. Njegovi pratitelji istaknuli su i važnost zadovoljstva sobom. "Ako si ti zadovoljan sam sa sobom, ništa drugo nije bitno", jedan je od komentara, a uz njega je istaknuto i da mu sijede vlasi stoje 'ludilo'. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, pjevač koji je svoju karijeru započeo u boy bendu 'Saša, Tin i Kedžo', osim uspješnosti na području glazbe, dobar je i u transformiranju, tako da je sudjelovao i u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Za svoj predivan osmijeh, otišao je i na operaciju čeljusti, jer mu je upravo to stvaralo problem kod pjevanja.

VIDEO Vatrena buktinja na domaćem festivalu: 'Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije