Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moderniziranje krune

Kate Middleton svojim potezom ruši tradiciju kraljevske obitelji

Kate Middleton princ William
Foto: David Bebber/News Syndication/PIXSELL
1/6
02.03.2014.
u 10:32

Mladi par odabrao je za sebe mladu dadilju i k tome još i strankinju

Čini se kako čvrsta tradicija britanske kraljevske obitelji lagano popušta pod utjecajem (bivše) pučanke koju je oženio princ William odnosno vojvoda od Cambridgea.

Kate Middleton odlučila je naime prekršiti dugogodišnju tradiciju pa je za dadilju svom sinu jedincu izabrala mladu djevojku i još k tome strankinju.

Dosad su potomke kraljevske obitelji čuvale isključivo (postarije) Britanke, no vojvotkinja od Cambridgea za malog je Georga izabrala 20-godišnjakinju koja će s kraljevskim parom na putovanje u Novi Zeland i Australiju.

Foto: Sean Kilpatrick/Press Association/PIXSELL

Djevojka će boraviti u Kensingtonskoj palači a na putovanje će se s Kate, Williamom i 7-mjesečnim Georgeom otisnuti u travnju. Par je dadilju počeo tražiti još u siječnju, a mladoj majci dosad je pomagala bivša dadilja princa Williama Jessie Webb.

Kate i William, čini se, ne mare previše za kraljevske običaje. Ponekad im za sitne nepodopštine progledaju kroz prste, no ponekad moraju stati na loptu. Kate je tako npr. naloženo da tijekom turneje po dalekoj Australiji prilagodi stil kraljevskim očekivanjima. Značit će to dulje suknje i manje nakita.

>>Nije sve 'kraljevsko' u kraljevskoj obitelji. Evo zašto je Camilla pobjesnila na Kate Middleton

>>Kate Middleton morat će nositi dulje suknje i manje nakita!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije