Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Kate Middleton i Meghan Markle ponovno su u kontaktu, no jedna od njih ne želi oprostiti i zaboraviti

Kate Middleton, the Duchess of Cambridge, Meghan Markle, the Duchess of Sussex and Pippa MIddleton watch the Ladies Singles Final between Serena Williams and Simona Halep at The Wimbledon Championships tennis, Wimbledon, London on July 13, 2019
Foto: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL
1/18
07.03.2024.
u 19:46

Kako pišu strani mediji Kate Middleton i Meghan Markle ponovno razgovaraju. Vojvotkinja i princeza vode formalne razgovore, jer kako se navodi Middleton još uvijek nije spreman oprostiti i zaboraviti.

Sve je čudnija situacija u kraljevskoj obitelji. Razdvojile su ih razmirice i neslaganja, te skandali koji su krasili naslovnice britanskih medija. No, čini se da se tu nešto polako mijenja. Kako pišu strani mediji Kate Middleton i Meghan Markle ponovno razgovaraju. Vojvotkinja i princeza vode formalne razgovore, jer kako se navodi Middleton još uvijek nije spreman oprostiti i zaboraviti. 

- Meghan je već stupila u kontakt s Kate kao i sa svojim svekrom da im oboma poželi brz oporavak, ali to je još uvijek na formalnoj razini i vjerojatno će ostati tako - nema prave topline zbog svega što se dogodilo u prošlosti - rekao je za Mirror stručnjak za kraljevsku obitelj Tom Quinn. 

Dodao je i da Kate ne vjeruje Meghan. 

- Kate prihvaća sve dobre želje, ali je nevoljka oprostiti i zaboraviti - jednostavno ne vjeruje Meghan da neće javno iznijeti stvari ako dođe do nesporazuma ili najmanjeg neslaganja. Neki oblik odnosa će se razviti - s Meghanine strane primarno zbog dobrobiti brenda Sussex - ali će uvijek biti površan. Kate i Meghan ne mogu vratiti međusobno povjerenje. Bolesti članova kraljevske obitelji te preopterećenost doveli su do krize u britanskoj kraljevskoj kući. Naime, kralj Charles liječi se od raka, njegova supruga, kraljica supruga Camilla uzela je neko vrijeme slobodno od obaveza kako bi moga biti uz njega, a princeza od Walesa Kate Middleton oporavlja se nakon operacije abdomena. Vijesti su to koje posljednjih mjeseci dolaze iz ove kraljevske kuće te zabrinjavaju mnoge obožavatelje. O stanju kralja ne zna se mnogo, a još manje se zna o stanju princeze koje je operirana u siječnju, a vijest o operaciji objavljena je tek nakon zahvata.

VEZANI ČLANCI: 

Tada je kratko rečeno da će Kate odmarati do Uskrsa te da je prije toga nećemo vidjeti u javnosti, no fotografi su je ipak snimili. Middleton se nalazila u blizini dvorca Windsor, dok ju je u automobilu vozila njezina majka Carole Middleton, piše TMZ koji je objavio i fotografije. Kate je bila ozbiljnog izraza lica, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Podsjetimo, Kate se početkom veljače vratila kući u Windsor iz bolnice gdje je bila na operaciji abdomena. Palača je dan nakon operacije princeze objavila da je ona u privatnoj klinici u Londonu te da će nakon dva tjedna boravka u bolnici biti puštena na kućnu njegu gdje mora odmarati još dva ili tri mjeseca. O stanju princeze bili su kratki te kazali da se ne radi o karcinomu i da će više informacija zadržati tajnima kakao se njezina djeca ne bi zabrinula. Dodali su i da je operacija bila uspješna. No Kate nitko nije vidio od Božića, a nije se javila ni na društvenim mrežama gdje često objavljuje slike svoje djece. Kraljevska obitelj ne dijeli informacije o njenom zdravlju, a ljudi na internetu zadnjih par dana ne prestaju s teorijama što joj se dogodilo, te neke graniče s ludilom. Naime, jedna od teorija je da je princeza išla na operaciju podizanja stražnjice, da se razvode, da William pije pa čak i da je oteta. Dio Britanaca je ljut jer se njeno zdravstveno stanje toliko taji, a neki komentiraju i da Meghan Markle ne bi imala takvu zaštitu.

GALERIJA Kralj Charles prvi put viđen u javnosti nakon dijagnoze karcinoma

Kate Middleton, the Duchess of Cambridge, Meghan Markle, the Duchess of Sussex and Pippa MIddleton watch the Ladies Singles Final between Serena Williams and Simona Halep at The Wimbledon Championships tennis, Wimbledon, London on July 13, 2019
1/4

- Kada je novac poreznih obveznika mislim da javnost ima pravo znati. Nemoj biti princeza ako ne želiš da se znaju detalji iz tvog života - bio je jedan od komentara. Javnost je dobila jako malo novih detalja zbog čega su zabrinuti, a dodatno ih brine i dužina princezinog boravka u bolnici i opravka koja upućuje da se radi o nečem ozbiljnijem, iako je princezina operacija bila planirana. Kate je ranije prošlog mjeseca sa suprugom, princem Williamom i njihovo troje djece otišla na odmor između dva školska polugodišta na imanje Sandringham u Norfolku, gdje se i kralj oporavlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije