Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK

Karlovačko potvrdilo: Parni valjak se okuplja i svirat će na turneji

'duplerica....zagreb....17.12.2002 koncert narodnog radija...parni valjak snimio robert anic'
'Photoshop'
29.09.2009.
u 16:50

Ni Hus ni Aki nisu htjeli govoriti o okupljanju, no u glasu im se osjećala sreća zbog prve zajedničke svirke nakon dugo vremena, pune četiri godine

"Uhvati ritam (uz Karlovačko)" mogla bi biti jedna od dvije pjesme koju će "Parni valjak" odsvirati na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj će najaviti svoju turneju. Povratak na scenu bit će pompozan, nastupom u devet hrvatskih gradova.

– Karlovačko Live 2009. obilježava veliki povratak legendarnog benda Parni valjak koji ponovo svira - najavila je Iva Prekratić iz Karlovačkog.

Hus i Aki do posljednjeg trenutka ne daju izjave, no u glasu im se osjeća sreća zbog prve zajedničke svirke nakon četiri godine.

– Prema ugovoru, ne smijem ništa reći prije konferencije za novinare – kazao je Husein Hasanefendić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije