Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Egomanijak

Kanye West misli da je bog

kanye
Pixsell
26.03.2013.
u 14:02

Raper bi svoj novi album želio naznati 'I Am God'. Nitko ne sumnja da Kanye samoga sebe vidi baš takvim

Raper Kanye West dobro je poznat po ogromnom egu, jednom od najvećih u šou biznisu, no ovaj put otišao je možda korak predaleko. Kako javlja BBC, Kanye bi svoj novi album želio nazvati ni manje ni više nego "I Am God" (Ja sam Bog). Nitko ne sumnja da raper samoga sebe vidim baš takvim.

Mnogi sumnjaju da će naziv albuma proći cenzuru u vrhovima diskografske kuće i vjeruju da se Kanye opet samo šali, baš kao neki dan kad je rekao da će svoju kćer nazvati North, North West (Sjever Zapad). Barem se nadaju da je bila riječ o šali.

Druge pojedinosti o novom albumu uglavnom su još obavijene velom tajne. Zna se tek da je publici u Parizu novi album obećao za nekoliko mjeseci.

Kayne West ima nagli karakter pa je nedavno poludio kad je čuo da se nalazi tek na sedmom mjestu liste najvrućih rapera današnjice koju objavljuje MTV. Kanye se uvrijedio i javno u radijskoj emisiji sasuo niz uvreda na račun autora liste. Mnogi su se crvenjeli slušajući gnjev raperskog božanstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije