Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Juliji Roberts 15 milijuna kuna za šest minuta pojavljivanja u novoj komediji

julia roberts
pixsell
12.02.2010.
u 14:42

Jednostavnom računicom ispada da je za svaku sekundu dobila 41 tisuću kuna, odnosno u svakoj minuti filma zaradila je dva i pol milijuna kuna, a za svaku izgovorenu riječ, prema ovoj računici, dobila je 50 tisuća kuna!

Precijenjeno je jedina riječ kojom se može opisati zarada Julije Roberts u filmu Garryja Marshalla “Valentinovo”. Hollywoodskoj zvijezdi za šest minuta pojavljivanja u romantičnoj komediji na račun je sjelo vrtoglavih 15 milijuna kuna.

Jednostavnom računicom ispada da je za svaku sekundu dobila 41 tisuću kuna, odnosno u svakoj minuti filma zaradila je dva i pol milijuna kuna, a za svaku izgovorenu riječ, prema ovoj računici, dobila je 50 tisuća kuna! Na ulogu u filmu pristala je samo zato što ga režira Marshall koji je Juliju na neki način učinio slavnom nakon što joj je dao ulogu u kultnoj “Zgodnoj ženi”.

Ostatak glumačke ekipe koji se sastoji od samih zvučnih imena poput Jennifer Garner, Bradleyja Coopera, Ashtona Kutchera i Anne Hathaway snimao je znatno dulje od Julije, dok je ona svoj posao obavila u tri dana. Koliko su oni podebljali svoj račun, još nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 3

TH
thevoice
15:53 12.02.2010.

a sto je to 15 milijuna kuna ako ce film zaraditi 5 ooo ooo ooo kuna . a da malo procesljate koliko je svaki politicar podebljao svoj racun od rata na ovamo !!??

OB
-obrisani-
16:45 12.02.2010.

A gde će to film zaraditi 5 milijardi kuna!? To je totalna glupost! I šta će Julija raditi sa svojih 15 milijuna? I ako dođe na ljetovanje u Hrvatsku, u šta čisto sumnjam, neće moći da ih sve potroši. Dakle, zašto ne traži da je odmah isplate u dolarima ili evrima?

DO
doktorica
08:19 13.02.2010.

Sa ovim ustima bi bila samo dobra reklama za stomatološku ordinaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije