Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Identične

Julianne Moore kao Sarah Palin - zaista nema nikakve razlike!

moore
hbo
27.04.2011.
u 23:12

Glumica je savršeno utjelovila američku političarku Sarah Palin. Crveno odijelo, smeđa kosa, naočale i prepoznatljiv pokret rukom u sekundi su glumicu pretvorili u blizanku političarke

Prve fotografije glumice Jolianne Moore iz nove HBO-ove serije Game Change zaista su nevjerojatne. Glumica je savršeno utjelovila američku političarku Sarah Palin. Crveno odijelo, smeđa kosa, naočale i prepoznatljiv pokret rukom u sekundi su glumicu pretvorili u blizanku političarke. Nakon Helen Mirren koja je savršeno 'skinula' izgled Margareth Tatcher Julianne Moore pokazala je s kojom lakoćom se glumice pretvaraju u poznate političarke. Nova HBO-ova serija o američkoj predsjedničkoj kampanji 2008. godine djelo je producenta Toma Hanksa, te redatelja Jaya Roacha. Ed Harris glumi američkog senatora Johna McCaina, Woody Harrelson glumi McCainovog voditelja kampanje Stevena Schmidta, Larry Sullivan ujelovit će zamjenika sarah Palin Chrisa Edwardsa.

Komentara 1

DU
Deleted user
06:40 28.04.2011.

Ma ne nema. Slijepci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije