Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša gradonačelnica grada Knina

Josipu Čulinu ex Rimac fotografi snimili u Dubrovniku sa suprugom

Zagreb: Josipa Čulina dolazi na optužno vijeće na Županijski sud
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/17
02.02.2024.
u 17:01

Čulina se udala u lipnju prošle godine za svoga dečka Josipa Pleslića. On je fotografije s njihovog vjenčanja objavio na svom Facebook profilu.

Josipa Čulina ex Rimac sa suprugom Josipom Pleslićem uživala je na suncu u Dubrovniku. Supružnike su na kavi uhvatili fotografi Pixsella. Bivša gradonačelnica grada Knina nije skidala sunčane naočale, a prema fotografijama se čini da se par na Stradunu odlično zabavio. 

02.02.2024., Dubrovnik - Josipa Rimac u Dubrovniku na picu sa suprugom Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Čulina se udala u lipnju prošle godine za svoga dečka Josipa Pleslića. On je fotografije s njihovog vjenčanja objavio na svom Facebook profilu te je napisao: "Nisu Kurnati već di Krka ljubi more…..sve je K…..kamen/stina." Uz ovaj opis objavio je jednu fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom koja je na vjenčanju nosila jednostavnu bijelu vjenčanicu, a na drugoj su u društvu prijatelja. Ispod objave su se zaredale čestitke, a među čestitarima bila je i pjevačica Ivana Plechinger.

VEZANI ČLANCI:

Josipa Čulina ranije je finalizirala razvod od bivšeg supruga Danijela s kojim ima kćer Katju, a u travnju 2023. je opet počela koristiti svoje djevojačko prezime. Njezin drugi suprug je rodom s Murtera i živi u Zagrebu. Bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Nakon provođenja istrage protiv bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice i on je završio u pritvoru.

Naime, istražitelji su zabilježili da je o pronalasku prislušnog uređaja u svojoj bubi razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem. Nakon izlaska iz pritvora Pleslić je počeo razvijati i biznis i odnos s Josipom Rimac. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju. Josipa Čulina je prije tri godine završila u Remetincu jer je bila osumnjičena za korupciju i aferu Vjetroelektrane.

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:15 02.02.2024.

Prije vjenčanja je bila Rimac, a muž se preziva Pleslić. Zašto se ona sada preziva Čulina? To mene muči. Unaprijed hvala na odgovoru.

DU
Deleted user
18:11 02.02.2024.

Lagano kavica,a vi sudci trazite povisice....Tragedija od države

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
17:18 02.02.2024.

Korupcija joj dobro stoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije