Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi X-Men

Jennifer Lawrence mora snimati film s bivšim dečkom

jennifer lawrence
Reuters/Pixsell
09.03.2013.
u 18:06

Par se upoznao na snimanju posljednjeg nastavka, no u međuvremenu su prekinuli. – Moramo razmirice staviti u drugi plan i usredotočiti se na novi projekt – “X-Men: Days of Future Past” – rekao je Hoult.

Peti nastavak filmskog hita X-Men počet će se snimati potkraj godine. Suprotno šuškanjima da zbog prekida ne žele biti zajedno na setu, u filmu će glumiti zvijezde Nicholas Hoult i oskarovka Jennifer Lawrence. Par se upoznao na snimanju posljednjeg nastavka, no u međuvremenu su prekinuli.

– Moramo razmirice staviti u drugi plan i usredotočiti se na novi projekt – “X-Men: Days of Future Past” – rekao je Hoult.

Komentara 1

KO
korisnik05
19:48 09.03.2013.

Nije peti, nego sedmi. X-men 1, 2, 3, X-men Origins: Wolverine, X-men: First Class, The Wolverine, X-men: Days of future past.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije