Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laži na Facebooku

Jelena Veljača komentirala objave kako je #Spasime pokrenula zbog osobne promocije

Jelena Veljača
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
17.09.2019.
u 17:30

Jedna Facebook stranica objavila je kako je producentica i glumica inicijativu pokrenula zbog ulaska u predsjedničku utrku...

Na Facebook stranici Zagrebačke vijesti osvanula je danas objava s naslovom kako Jelena Veljača odustaje od predsjedničke kandidature. U objavi između ostaloga piše kako je producentica u ožujku osnovala građansku inicijativu #Spasime uz podršku premijera Andreja Plenković te kako je to napravila u svrhu osobne promocije zbog ulaska u predsjedničku utrku.

– Ona je trebala biti projekt HDZ-a i dijela civilnih udruga za razbijanje lijevog biračkog tijela. Stvari su se promijenile nakon EU izbora jer se Plenković našao u velikim problemima – piše u objavi Zagrebačkih vijesti. Dodaju i kako je Nada Murganić bila zadužena za promociju Veljače, a kada je na njezinu poziciju došla Vesna Bedeković, ona je zaustavila sve projekte Veljačine inicijative i onemogućila joj političku promociju na račun poreznih obveznika.

Ova Facebook stranica u objavi piše i da su u javnost dospjele informacije da Jelena zanemaruje svoje dijete i opija se u Beogradu. Zamolili smo Jelenu Veljaču za komentar o navedenim informacijama.

Foto: Facebook/RTL

– Rekla bih da su teorije zavjere i trolovi u javnom prostoru zapravo smiješni do jedne granice, a s druge strane mislim da ljudi koji objavljuju ovakve stvari, a koje su notorne laži i kleveta koja je kazneno djelo, vrlo opasni jer mislim da su oni svjesni da su to laži. Širenje svjesnih laži u javnom prostoru bi trebalo oštro sankcionirati. Ovdje je riječ o Facebook stranici i treba saznati tko je iza toga i to je cijeli proces u koji se meni ne upušta jer, tko s djecom liježe, budi se popišan. S druge strane, ako pustimo ovakve stvari da prođu nekažnjeno, ništa nismo postigli – kaže Jelena koja je sve prijavila Facebooku i njezina odvjetnica radi na ovome te će saznati kakav se pravni lijek može poduzeti.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
11:42 28.09.2019.

dosta više s njom nebitna osoba al stvarno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije