Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena zvijezda

Jelena Rozga o ljubavi i svom izgledu: 'Sad imam koju kilu više, ali to sam i htjela'

Foto: Petar Vilović
1/53
20.02.2024.
u 14:37

Pjevačica Jelena Rozga otkrila je tajnu svog izgleda kao i da je sretna što se tiče ljubavnog statusa. Priznala je i koja je razlika između pjevačice na početku karijere i sada.

Jelena Rozga (47) slovi kao jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezdi, a osim po glazbenim uspjesima, mnoge intrigira njezin mladolik izgled jer godinama pjevačica kao da ne stari.

- Trudim se, sve se može i bez operacija, bez pretjerivanja. Uz dobru njegu, nekako zdrav život, puno spavanja i što manje nerviranja. Nije mi se uopće teško oduprijeti trendovima koji su danas zastupljeni jer znam što hoću - istaknula je pjevačica. 

@blictvofficial Jelena Rozga se NE MENJA! ❤️👏🏻🤩 #blictelevizija #blictv ♬ original sound - Blic TV

Otkrila je kako za razliku od prije ima nekoliko kila viška, ali da je to i htjela. - Bila sam na početku karijere malo premršava - rekla je pjevačica te dodala kako su je kritizirali zbog toga prije. - Zbunjena je bila, bila je tiha, ali ne zato što nije htjela i nije znala pričati nego je učila. Ja sam uvijek stajala sa strane i učila - zaključila je Jelena kada se usporedila na početku karijere i sada.

VEZANI ČLANCI:

Tom prilikom prisjetila se i urnebesne objave koja je nasmijala i Rozgu. - Jelena Rozga misterija univerzuma. Kunem vam se kad sam imao 12-13 godina, ona je imala 35-40 i bila top. Sad ja skoro imam 40, a onda i dalje 35-40 i top - napisao je jedan korisnik na svom X profilu i tako nasmijao publiku. Objava je postala viralna pa ju je podijelila pjevačica na svom Instagram profilu. 

Pjevačica godinama ima problema sa štitnjačom i srcem. - Kada sam ulazila u ovaj projekt i kada su mi rekli da ima 15 koreografija, ja sam rekla da to ne mogu i ja sam, prije svega, pjevač. Prije sam bila balerina, ali sad pjevam i meni je najvažnije da svaki ton bude savršen, tako da su prilagodili koreografije mojim pjesmama. Stalno se vježba i to ti ulazi u krv, ti koraci idu lako, tako da mi je svaki koncert sve lakši i ne smeta zdravlju. Štitnjača je, hvala Bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakog mjeseca moram vaditi krv i sve je super - dodala je Rozga te se osvrnula na svoj ljubavni status: - Ljubav je meni sve, ja bez ljubavi ne funkcioniram. Na meni se baš vidi kada sam tužna i kad nešto ne funkcionira, vidi mi se u očima. Koliko god se čovjek trudio da sakrije, da stavi osmijeh na lice, ali ne ide, oči sve govore. Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života.

Jelena Rozga rođena je 23. kolovoza 1977. godine u Splitu, a prvenstveno se zaljubila u balet. No, 1996. balet je zamijenila pjevanjem kada je zamijenila Danijelu Martinović na mjestu pjevačice Magazina. Iste godine u dobi od 19 godina, otpjevala je veliki hit "Suze biserne", a 2021. pjevačica je s Tončijem Huljićem sudjelovala u instrumentalnoj verziji na njegovom albumu Inamorana.

Magazin je napustila 2006. godine kada je krenula u samostalnu karijeru, a 2011. godine osvojila je Porina u kategoriji Hit godine za svoju pjesmu "Bižuterija" što je tada izazvalo negodovanje u glazbenim krugovima. Izjavila je jednom prilikom kako se osjećala vrlo nepoželjnom te da su joj jedino čestitali Vanna, Gibonni, Ivana Kindl i momci iz klape Sveti Florijan. 

GALERIJA: Skandalozni parovi

1/11

Pjevačica nastavlja svoju regionalnu turneju "Minut srca mog" pa se nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju, vraća u Hrvatsku pa će na Dan žena održati veliki koncert u Zadru na Višnjiku. Podsjetimo, prilikom najave koncerta u Zadru, pjevačica je otkrila da se zaželjela koncerta u svojoj Dalmaciji.

- Dragi moji, sa zadovoljstvom mogu najaviti da se vidimo 8. ožujka 2024. u Zadru na Višnjiku. Jedva čekam da slavimo žene zajedno! Stvarno se od srca radujem i pozivam sve u Zadar! Povedite svoje drage žene, bake, majke, sestre, kćeri, supruge, prijateljice. Vjerujte mi da će provod biti odličan. Zaželjela sam se koncerta u mojoj Dalmaciji! - poručila je pjevačica. Nakon Zadra, turneju nastavlja na jesen u sarajevskoj hali Zetra gdje će nakon 12 godina ponovno zapjevati najveće hitove 2. studenoga. 

VIDEO: Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović: 'Napunila je pet arena, a nisam nikad čula tko je ta cura'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije