Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Jelena Rozga: Baletani kod nas jedva spajaju kraj s krajem

jelena rozga
Foto: Facebook
09.11.2013.
u 10:30

Pjevačica priča o novoj pjesmi "Cirkus", nastupu u Budvi 30. prosinca i baletu koji je nekada plesala

Obožavatelj je na službenom Facebook profilu Jelene Rozge komentirao da je njen aktualni singl “Cirkus” na tragu velikih hitova iz 1990-ih grupe Magazin u kojoj je i Jelena nekoć pjevala. I sama Splićanka otkriva da ne može biti zadovoljnija svojim novim hitom.

Fanovi su oduševljeni, a što vaši kolege i prijatelji kažu za “Cirkus”?

– Mnogi ljudi koji su čuli pjesmu kažu da je to nešto najbolje što su Vjekoslava i Tonči Huljić napravili u zadnje dvije godine i moram se složiti s njima. Prije nego je pjesma izašla, pjevala sam je prijatelju i on je zaplakao. “Cirkus” priča jednu jako lijepu ljubavnu priču i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Premijerno ste je izveli u HTV-ovu “Plesu sa zvijezdama”, biste li se kao bivša balerina odvažili natjecati u tom showu?

– Trenutačno ne, jer je to velik posao, a ja zasad nemam ni vremena ni ambicija za to jer radim i na novom albumu, ali nikad ne reci nikad.

Glumac Vincent Cassel, koji je glumio baletnog koreografa u filmu “Crni labud”, izjavio je da je zvanje baletana jednako svećeničkom pozivu jer traži istu količinu odricanja, slažete li se s njime?

– Apsolutno da! Balet je krvav posao koji je u Hrvatskoj bijedno plaćen. U mojoj zgradi živi balerina, s kojom sam i odrasla, majka prekrasnih dvogodišnjih blizanki koje nikad nema doma, plaća joj je mizerna, a mora uvijek biti sto posto u treningu. Balerine i baletani kod nas jedva spajaju kraj s krajem.

Gdje pjevate za Novu godinu?

– U Budvi sam 30. prosinca, a gdje sam na Staru godinu doznat ćete uskoro.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije