Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA STILA

Jedna od najbogatijih Hrvatica šokirala stylingom u centru Zagreba

Foto: Instagram
1/6
28.05.2020.
u 12:47

- Odgovorno se držimo pješačke zone da nitko ne strada - napisala je Borna pokraj fotografije na kojoj šeta sa svojim psićem, a čine se da je posjetila i liječnika jer je pokraj druge fotografije napisala: "Ako doktor ne umre od virusa može od šoka!"

Modna dizajnerica i influencerica Borna Kotromanić naučila nas je na zanimljive modne kombinacije. Nakon što je nedavno pozirala obučena u vreće za smeće, bivša supruga Luke Rajića  centrom Zagreba prošetala je odjevena u majicu i ultra kratke hlače, a na nogama je imala Fendijeve  sandale na petu koje koštaju 5000 kuna. Sve je upotpunila Givenchyjevom kožnom torbom od 13.500 kuna.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Odgovorno se držimo pješačke zone da nitko ne strada - napisala je Borna pokraj fotografije na kojoj šeta sa svojim psićem, a čine se da je posjetila i liječnika jer je pokraj druge fotografije napisala: "Ako doktor ne umre od virusa može od šoka!". Neki su joj pratitelji na Instagramu napisali kako doktor može samo umrijeti od ljepote, a bilo je i onih koji su je pitali je li to obukla samo gaćice. 

1/8

Podsjetimo, iza Kotromanić je brak s  multimilijunašem Lukom Rajićem, od kojeg se razvela 2004. godine. U braku su dobili sinove Bornu, Luku i Frana, a Borna je četvrtog sina dobila s biznismenom Ronom Haleom 2009. godine.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
15:09 28.05.2020.

Primjer da ti netrebaju fakulteti da osiguraš egzistenciju.

ST
Stipan
15:07 28.05.2020.

Najvažnije je raširiti noge.

MI
mica1111
14:36 28.05.2020.

Ma dobro.Za slijedeći modni stajling nek obuče one stare bapske pumparice.Bilo bi zgodno.Bila bi baš originalna.Onako roza boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije