Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla prva beba

Nakon vjenčanja u tajnosti, hrvatska glumica i srpski glumac dobili sina

Foto: PA/Pixsell
1/9
28.05.2020.
u 08:54

Da supružnici očekuju bebu, otkriveno je početkom travnja kad je Ivana na Instagramu objavila fotografije na kojima se vidi njezin trudnički trbuh.

Hrvatska glumica Ivana Horvat Kapičić i njezin suprug, srpski glumcac Stefan Kapičić postali su roditelji sina, no ime još nije poznato.

1/4

Da supružnici očekuju bebu, otkriveno je početkom travnja kad je Ivana na Instagramu objavila fotografije na kojima se vidi njezin trudnički trbuh.

Glumački par upoznao se prije sedam godina na snimanju serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2017. godine u intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, i to u tajnosti.

Stefan je veliku popularnost stekao ulogom u Marvelovom filmu Deadpool gdje se pojavio uz slavnog glumca Ryana Reynoldsa.

Komentara 3

KA
Kalimero4
10:26 28.05.2020.

Oženiti svoga Hrvata i rađati Hrvatskoj djecu,neprocjenjivo.

Avatar taqa
taqa
09:43 28.05.2020.

Samo nek se ne druži sa Severinom i Kebom na Karaburmi.

AU
austrougarskigeneral
09:35 28.05.2020.

nek im je sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije