Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buduća mama

Janica na sjednicu Vlade stigla nasmiješena i otkrila koje ime će dati sinu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
24.10.2018.
u 09:18

Naša trofejna skijašica trudna je i rodit će dječaka

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić jutros je stigla na sjednicu Vlade, a kaputom je sakrila trudnički trbuh.

Naša trofejna skijašica uskoro će postati mama i u razgovoru za Story rekla je kako će uskoro smanjiti radni tempo, a novinarima okupljenima ispred Vlade otkrila je koje ime namjerava dati svom sinu.

– Zvat će se Oskar – rekla je Janica i dodala kako joj je najvažnije da bude živ i zdrav, a dodala je kako joj nije važno hoće li se baviti politikom ili skijanjem. 

Janica je novinarima otkrila i kako planira vjenčanje. 

Obitelj Kostelić veseli se trećem unuku, a Janica zasad skriva identitet oca svog djeteta.

Ključne riječi

Komentara 50

VE
verica2
12:30 24.10.2018.

Draga Janica, Vama i djetetu želim svu sreću ovog svijeta. Užasno me je sram zbog primitivnih, prostačkih i glupih komentara, a još više zbog toga što Večernji (ili bilo koje novine) objavljuje slične bljuvotine. Nemojte baš zbog takvih prostaka nikadd odustati od rada u Ministarstvu i sportu općenito. Budite i u tome hrabri i uporni kao u skijanju. Pametni i pošteni ljudi se ne smiju povući i prepustiti zemlju bolesnicima i prostacima.

BA
bandoo
09:31 24.10.2018.

Kraljice,sve najbolje želim tebi i tvome djetetu, hvala na svemu što si učinila za Hrvatsku!

Avatar pendreck
pendreck
10:20 24.10.2018.

Sve dobro zelim nasoj dragoj Janici i cestitke na krasnoj vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije