Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne bira riječi

Bivši zet Bernieja nazvao patuljkom, a za bivšu suprugu kaže da je užasna

Foto: PA/Pixsell
1/3
27.02.2018.
u 11:36

James Stunt kaže kako ga razvod nije uništio, a o obitelji bivše supruge misli samo najgore.

Razvod Jamesa Stunta i Petre Ecclestone jedan je od skupljih razvoda u svijetu bogatih i slavnih. Petra, kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić, o svom razvodu baš kao i o privatnom životu, ne raspravlja niti o tome govori u javnosti.

Za razliku od Petre njen bivši suprug i otac njene djece  medijima je rekao što sve misli o obitelji svoje bivše supruge i pri tom nije birao lijepe riječi.

Stunt kaže kako ga razvod nije uništio i trenutno je bogatiji nego ikad prije, rekao je za Tatler magazin, a prenosi Daily Mail. Za svoju bivšu suprugu kaže kako je bila najbolja djevojka koju je upoznao, ali sada je ne prepoznaje i kaže:

- Imala je lobotomiju, ona je sada užasno stvorenje. Petrin otac zeta je nazvao idiotom i nikada nije skrivao koliko mu nije drag, a Stunt o bivšem puncu kaže:

- Nemam ništa protiv tog čovjeka, on jednostavno nema empatije.

Na pitanje o svojoj kolekciji skupih automobila James je rekao kako ih skuplja od svoje 19 godine. - A onda sam se oženio za celebrity ženu s C-liste. - počeo je vrijeđati bivšu te u istom tonu se obrušio i na Bernieja kojeg je nazvao patuljkom, a Petrinu mamu Slavicu Lady Macbeth.

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije