Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo na Twitteru

Jacquesa usporedili s poznatim komičarom, a ovaj se naljutio

Jacques
Foto: Screenshot
1/3
14.05.2017.
u 08:22

Tviteraši su našeg predstavnika na Eurosongu usporedili s komičarom Rickyjem Gervaisom nakon čega je on napisao da će blokirati sve koji to još jednom kažu

Svojim nastupom na Eurosongu Jacques Houdek je razveselio strance i stekao brojne obožavatelje i van Hrvatske. No, neočekivano je i zadao malu glavobolju jednom slavnom komičaru.

Poznatog Britanskog komičara Rickyja Gervaisa su fanovi zadirkivali da nalikuje Jacquesu. Bili su uporni pa je na kraju reagirao i sam Gervais. 

– Onaj tko kaže da izgleda kao ja bit će blokiran – objavio je sinoć na Twitteru Gervais.

 

 

 

 

Jacques
1/25

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:22 14.05.2017.

Ovo je prema mnogim stručnjacima s kojima se slažem bio najgori Eurosong u povijesti

ZL
Zlatko1947
08:45 14.05.2017.

Pa zar mi nemamo nekog zgodnog mladog pjevača već šaljemo umišljenu debelu frajlu. Pa za Eurosong slati tako nešto a tek pjesma? Bože moj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije