Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI KOMENTARI

Strani mediji oduševljeni Jacquesom: 'Njegov talent je nestvaran'

Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.05.2017.
u 09:27

Poznat je i redoslijed izvođenja u finalnoj večeri Eurosonga. Naš predstavnik nastupit će kao 13. od 26 izvođača.

Društvene mreže i mediji u gotovo svim europskim zemljama u čudu su nakon nastupa našeg Jacquesa Houdeka u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Kijevu. Jacques je suverenim nastupom ušao u finale, a odmnah nakon toga krenuli su i brojni komentari.

BBC je objavio oba Jacquesova lica, uz komentar: "Ako ste se pitali događa li se ovo stvarno, da, događa se", uz hashtag popera, odnosno crossover popa i opere.

1/39

Uslijedili su brojni komentari Britanaca, od kojih je većina bila pozitivna, a bilo je i onih koji su njegov duet sa samim sobom nazvali "shizofrenim". Jedan je korisnik Twittera duhovito pitao i gdje mu je maska Dartha Vadera za dionice opere.

U susjednoj Srbiji mediji su u šoku. Kurir Jacquesa uspoređuje s Pavarottijem i piše kako je "njegov talent nestvaran, te kako je cijelu dvoranu ostavio u šoku".

Foto: Screenshot/reuters

Belgijci su Jacquesa usporedili s Alexom Hirsouxom, njihovim predstavnikom na Euroviziji prije tri godine, te napisali kako je Jacques njegov "davno izgubljeni brat".

Foto: Screenshot/reuters

Inače, sinoć je već i određen redoslijed izvođenja pjesama u finalu. Jacques će nastupiti točno na polovini, kao 13. od 26 zemalja. Finalno natjecanje otvorit će Izrael, dok će među zadnjima nastupiti neki od glavnih favorita - Belgija, Švedska, Bugarska i Francuska, koja će zatvoriti natjecanje.

Komentara 16

Avatar baracuda
baracuda
10:02 12.05.2017.

Ne pratim Eurosong jer je kvaliteta na razini smeća. Uvijek pobjeđuje politika, a ne dobri izvođaći. Jedino što mogu reći da nikada nisam sumnjao u Jacquea jer je uvijek unosio toliko energije, emocija...

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:01 12.05.2017.

Iznimno mi je drago zbog tog toliko karakterno osporavanog čovjeka, smatra ga se arogantnim i bahatim a u biti samo ima dozu ega kojom štiti svoje dostojanstvo pred zlim jezicima a prema svim ostalima je topao,srdačan. Taj njegov stav i mentalna snaga su ga i pjevački doveli do ovoga gdje je sad, na mjestu kojem pred milijardu ljudi pokazuje koliko čudesan glas ima. Predviđam plasman među prvih 5. Pobjeda je nemoguća samo zbog "politike". Žak posramio si svoje protivnike a one koji te vole učinio dodatno ponosnima!

HR
Hrvatska
10:13 12.05.2017.

Kakav glas Zaka sinoc Mama Miaa 😳.. Savrsen nastup. Idemo Zak u Top 5

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije