Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba traje

Jacques Houdek: 'Svaki ponedjeljak ulazim u ring s kilama. Teško je biti težak'

Foto: DPA/Pixsell
1/4
15.05.2019.
u 12:40

Uoči Rokovog nastupa na Eurosongu, Jacques Houdek gostovao je u emisiji 'U svom filmu' i između ostalog je progovorio o dugogodišnjoj borbi s viškom kilograma.

- Svaki ponedjeljak ulazim u ring sa svojim kilama, a u četvrtak izgubim bitku - rekao  je 38-godišnji Jacques Houdek tijekom gostovanja u emisiji 'U svom filmu'.

Pjevač je govorio o predstojećem nastupu Roka Blaževića i podijelio optimizam i vjeru u Rokov plasman, a osvrnuo se i na svoju dugogodišnju borbu s viškom kilograma.

- Teško je biti težak, teško je koljenima, teško je putovati, teško je zdravstveno... S druge strane potaknuo sam razmišljanje da ne treba svatko tko pjeva biti maneken. Na to sam ponosan - objasnio je Rokov mentor i istaknuo da nikada nije htio promovirati debljinu kao pozitivan trend, a onda se prisjetio dvogodišnje pauze u karijeri.

- Od 2012. pa sve do 2014. godine povukao sam se sa glazbene scene. Privatno mi se naslagalo puno problema koje nisam stigao razrješavati smješkajući se u kameru i radeći svoj posao. To je jedan život kojem treba posvetiti ogromnu pažnju. Došao sam do trenutka kad sam rekao 'Ne mogu više, neka se sve sruši što se gradilo' - objasnio je Jacques dodavši da je 'pjevanje nekada bio gospodski posao i svi su izvođače gledali kao nedostižne gospođe i gospodine s uvažavanjem, a danas je to možda malo manje pa se treba znati dobro razabrati'.

Podsjetimo, Jacques je prošle godine s pjesmom 'My friend' bio 13. u ukupnom poretku na Eurosongu što je najbolji hrvatski rezultat na tom natjecanju u posljednjih deset godina. 

Pogledajte što je Rokov tim rekao nakon pobjede na Dori 2019.

Ključne riječi

Komentara 3

AL
Alkana
14:45 15.05.2019.

Promijenite prehranu prema savjetima nekog poznatog nutricionista, bez ugljikohidrata i šećera itd. pa ćete uspjeti. I uzmite osobnog trenera. Ne radi se samo o izgledu kojim možda niste zadovoljni, nego prvensteno o zdravlju! Ako su mogli toliki, moći ćete ii vi! Za godinu dana možete doći na neku svoju normalnu težinu.

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
15:59 15.05.2019.

...s viškom kilograma? To nije višak kilograma, to je elementarna nepogoda. Policija mora preusmjeravati promet kad Žak ide ulicom! :-) Šalu na stranu, kompa ako tebi ova kilaža nije motiv da ne popustiš svaki tjedan onda je tvoj problem malolo dublji. Potraži pomoć psihijatra, nešto tu ne štima.

SO
sohnahoakasaa
15:29 15.05.2019.

Željkec ne postoji niš kaj ti nemreš napraviti. Za nekaj treba vise a za nekaj manje vremena i snage. Duzan si te kg skinuti zbog sebe(zdravlja) roditelja, djece...zapraf svojih najmilijih ali i zbog nas. Imas odgovornost prema svima i zato 'u boj u boj'...ak trebas podrsku imas je od svih nabrojanih. Idemo Zeljkec..čim se vratis . Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije