Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

Jacques je vijest dana u Izraelu: njegovo pjevanje postalo je viralni hit

Jacques Houdek
Foto: Facebook
1/5
14.05.2019.
u 17:10

Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da 'popunimo' program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacij - kazao je Jacques

Roko Blažević u četvrtak će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri na 64. Eurosongu u Tel Avivu, a proteklih dana dao je puno intervjua za izraelsku i druge televizije. No, čini se da ga je nadmašio njegov mentor Jacques Houdek, autor pjesme "The Dream". Izraelcima je dobro poznato da je Jacques nastupio prije dvije godine na Eurosongu, a naš pjevač ih je oduševio svojim vokalnim sposobnostima pjevajući na hebrejskom!

- Kako ovo opisati? Ne znam... Eto, a samo sam prilikom druženja koje su za nas organizirali Veleposlanstvo RH u Tel Avivu i Hrvatska turistička zajednica otpjevao jednu prelijepu biblijsku pjesmu 'Katonti', u čast domaćinima, na hebrejskom... Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da 'popunimo' program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacije. Ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s 'My friend' iz 2017. Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar, i eto - otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko 'Katonti my friend singera' - napisao je Jacques na Facebooku, podijelivši snimku svog intervjua za  izraelsku nacionalnu tv kuću Resshet 13. 

- Hrvat sam, katolik, i smatram da glazba nema granica - kazao je Jacques u intervjuu. Izraelci su ga pitali zna li tko je Giovanni Rosso, a Jacques je odgovorio naravno da zna. Inače, bivši hrvatski reprezentativac Rosso je velika zvijezda u Izraelu, lani je sve oduševio kada je plakao u hrvatskom dresu kada je naša reprezentacija ušla u finale Svjetskog prvenstva. 

Pogledajte video: Eurosong, rekordi i zanimljivosti

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar pendreck
pendreck
17:23 14.05.2019.

Jako lijepo! Bravo Bravo!

Avatar rurimuri
rurimuri
17:46 14.05.2019.

Najbolji pjevac ikad!!!🤗

AE
Aedes2017
17:21 14.05.2019.

Bravooo Jac !!! Bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije