Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opreza nikada dosta

Ivana Paradžiković: Trenutak pribranosti nas je spasio od šest mjeseci u bolnici

Foto: Instagram
1/9
08.09.2023.
u 13:54

Vozaču srebrne škode fabije, dubrovačkih registracija, hvala na podsjetniku koliko je sve krhko, poručila je novinarka u objavi na Instagramu gdje je opisala kako se zamalo dogodila tragedija dok se vozila motorom

Kako neodgovorni vozači na cesti i u prometu mogu dovesti do tragedije svjedočila je i bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković. Što se dogodilo dok se vozila na motoru i kako je izbjegla tragediju napisala je na društvenim mrežama.

-  Trenutak. Sekunda samo…i sve je gotovo. U zavoju, na magistrali, dok smo skretali lijevo, jedan od tri automobila iza nas, odlučio nas je preticati. U zavoju, preko pune crte. Trenutak pribranosti nas je spasio od šest mjeseci Firula, u najboljem slučaju. U najgorem, ne želim ni pomišljati. Vozaču srebrne škode fabije, dubrovačkih registracija, hvala na podsjetniku koliko je sve krhko. Budite dobri prema sebi i jedni prema drugima. Nikada ne znaš kad je tvoj dan. - poručila je Paradžiković.

VEZANI ČLANCI

 

U komentaru ispod objave dobila je i jedan savjet koji se odnosi na opremu koju bi bilo dobro imati prilikom vožnje na motoru. 
- Najbolje je nositi cijelu zaštitnu opremu (oblačiti se za pad, ne za vožnju kako bi rekli) koliko god vruće bilo, kaciga će vam spasiti glavu, no ne i najveći organ (kožu) te ono ispod njega. Naravno ovisi koliko brzo idete ali bolje biti siguran. Samo prijateljski savjet za sve - napisao joj je jedan od pratitelja.

Ivana je cijelo ljeto provela na obali i istraživala je ljepote prirode našeg Jadrana, a priuštila si je i pokoju adrenalinsku zabavu. Tako je uživala u zip lineu iznad Cetine.

- Ovo je na šestoj od ukupno osam čeličnih sajli po kojima se spuštaš. tu smo sad već ozbiljno hrabre pa idemo u tandemu, Lorena snima, ja kočim. Na prvoj, 700 m dugoj, 150 m iznad predivnog kanjona Cetine, od adrenalina, mozak hoće van da iskoči! Na njoj ti trebaju obje ruke za kočenje pa nemam snimku, ali imam zato još jednu avanturu koju ću pamtiti do kraja života. - napisala je Ivana nedavno kada je objavila video sa zip linea. 

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
17:21 08.09.2023.

Upućujem Dotičnicu koja tako uzbudljivo opisuje svoje doživljaje, pače i dramatično , neka ubuduće umjesto nepostojećeg glagola "preticati" napiše "pretjecati" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije