Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zagrebu

Ivana Mišerić prepričala zastrašujuće iskustvo: 'Rekla mi je da ću vječno biti nesretna'

Foto: Instagram screenshot
1/20
01.02.2024.
u 15:10

Radijska voditeljica u četvrtak ujutro u programu sa slušateljima podijelila je trenutak koji se dogodio dok je šetala psa, a pored nje je stao jedan automobil. Dvije žene u njemu najprije su je pitale kako se izlazi na glavnu cestu, a dok im je objašnjavala, jedna od njih krenula je sa svojom pričom.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić u eteru je ispričala jedan događaj koji ju je iznenadio. Naime, Ivana je u četvrtak ujutro u programu sa slušateljima podijelila trenutak koji se dogodio dok je šetala psa, a pored nje je stao jedan automobil. Dvije žene u njemu najprije su je pitale kako se izlazi na glavnu cestu, a dok im je objašnjavala, jedna od njih krenula je sa svojom pričom.

– Rekla mi je da ću vječno biti nesretna, da ću završiti u Vrapču, da mi osoba na 'M' želi zlo – počela je pričati Ivana, pa svojim suvoditeljima Filipu Hanu i Bruni Buciću ispričala da je žena željela zapaliti poveći bunt novčanica u kojem je, po Ivaninoj procjeni, bilo 2000 eura, a od Ivane je tražila da joj donese jaje i krpu kako bi joj nastavila gatati.

1/20

Ubrzo je njihov razgovor završio, a Ivana je priznala da ju je cijeli događaj prestrašio. Pitala je svoje slušatelje jesu li doživjeli nešto slično, a dok je čekala pozive, otkrila je da žali što nije ženama rekla jednu stvar.

– Pitale su me čime se bavim, a ja nisam htjela reći, rekla sam ''svačim''. Sad mi je žao što nisam rekla da sam policajka, da vidim što bi se dogodilo – zaključila je.

Podsjetimo, početkom siječnja Ivana je pratitelje rastužila objavom na društvenim mrežama gdje je izrazito aktivna. Tada je otkrila da se njezin voljeni pas, samojed imena Frida, bori se s karcinomom te je trenutačno na liječenju. A sve detalje voditeljica je podijelila sa svima u najnovijem videu. 

"Zadnjih mjesec dana Frida je na liječenju. Ima karcinom", započela je objavu otkrivši da su se stvari "ipak posložile". Nadamo se sretnom završetku ove borbe jer smo došli u ruke najboljih stručnjaka. Brinu o Fridi i meni kao da smo jedno. Njeno zdravlje i moje srce", otkrila je u opisu dirljivog videa u kojem Frida prima terapiju. "Imamo još puno toga odraditi zajedno", zaključila je objavu.

VIDEO Boytronic: 'ET se trebao raspasti dva mjeseca prije izlaska pjesme 'Tek je 12 sati'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije