Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se na Instagramu

Ivana Knoll postala zvijezda navijača, u Rotterdam joj stigao i poseban dar: 'Došli smo samo zbog tebe'

Ivana Knoll na finalu Lige prvaka izme?u Manchester Cityja i Intera
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/6
17.06.2023.
u 12:21

Baš kao i nogometne zvijezde i Ivana Knoll je proteklih godina stekla zvjezdani status, a to potvrđuje i jedna od njezinih posljednjih objava na društvenim mrežama

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll trenutno u Nizozemskoj bori naše nogometne reprezentativce koji se sutra idu u pohod na titulu osvajača Lige nacija. U finalu ih očekuje okršaj sa Španjolskom, a s tribina će ih bodriti Ivana, ali i tisuće drugih Hrvata. 

Baš kao i nogometne zvijezde i Ivana je proteklih godina stekla zvjezdani status, a to potvrđuje i jedna od njezinih posljednjih objava na Insta Storyju. Naime, Knoll je objavila fotografiju navijača koji drže bijelu majicu s kockicama na kojoj je ispisano "Knoll, došli smo zbog tebe... Pa da usput i tekmu pogledamo". 

Natpis je oduševio Ivanu koja je fotografiju navijača sa simpatičnom majicom odmah podijelila s pratiteljima uz emotikone smajlića koji plače od smijeha i srca. 

Foto: Instagram

Knoll je tijekom polufinalne utakmice na tribinama zamijetila i jednog navijača koji je držao transparent na kojem je pisalo "Ivana Knoll želim tvoj dres", a uz pomoć pratitelja kasnije je pokušala doći do njega. - Dajte mi podatke i adresu - napisala je Ivana na svom Insta Storyju, a je li do navijača uspjela doći za sada nije poznato. 

Foto: Instagram

Ivana je uoči polufinalne utakmice u Rotterdamu doživjela i jednu neugodnu situaciju zbog koje ček intervenirala i policija, a za Večernji list Knoll je otkrila što se dogodilo.

- Dok sam davala intervju, pijani navijač je prišao i počeo me vrijeđati, potom me krenuo napasti i fizički. Tu je bio i moj dečko, krenuo je na njega i tada je stigla policija. Kada je krenuo napasti i njih, srušili su ga i ispendrečili. Pitali su me kasnije za izjavu, što se točno dogodilo i želim li podnijeti prijavu ili samo da ih maknu odavde. Također mi je nizozemski novinar kazao da nizozemska policija inače baš i ne udara, ali ovaj put su očito morali...- kazala je Ivana o incidentu koji se dogodio uoči utakmice.

Inače, Ivana je bila glavna zvijezda i tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, a nakon što je tamo bodrila vatrene preselila se na neko vrijeme u Ameriku zbog niza poslovnih ponuda. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić 

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
14:35 17.06.2023.

Mislis da zeli samo dres??? Hahaga jesi naivna mala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije