Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno komentara

Ivana Knoll ne obazire se na zabrane Instagrama, objavila je nove izazovne fotografije u donjem rublju

EKSKLUZIVNO: Ivana Knoll pozirala u kockastom kupaćem kostimu na plaži Ras Abu Aboud
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
24.07.2023.
u 21:45

Najpoznatija navijačica naših vatrenih uživa u Cannesu gdje je snimila nekoliko fotografija na kojima pozira u donjem rublju

Najpoznatija i najseksi navijačica naše nogometne reprezentacije, Ivana Knoll ne odustaje od provokativnih fotografija na Instagramu. Iako joj je Instagram nedavno uklonio video u kojem je na plaži istaknula svoju stražnjicu te su ocijenili kako takav sadržaj nije u skladu s vrijednostima ove društvene mreže, Ivana se na to ne obazire i svojim obožavateljima, kojih na Instagramu ima 3.3 milijuna, i dalje objavljuje atraktivne fotografije.

Sada im se javila iz Cannesa i objavila je zavodljive fotografije u donjem rublju i napisala: Život je predivan san, nemojte me probuditi. U komentarima su njezini pratitelji pisali kako seksi izgleda, a bilo je i neprikladnih komentara na koje se Ivana nikada ne obazire. Našu nogometnu reprezentaciju pratila je i tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru te nedavno i tijekom Lige nacija kada nam je ispričala čemu se posvetila tijekom zadnjih mjeseci.

VEZANI ČLANCI

- Vratila sam se u Miami gdje živim i radim, napravila sam i novu kolekciju bikinija. Riječ je o modelima kupaćih za žene, muškarce i djecu - ispričala je Ivana koja je tijekom svog boravka u Kataru bila velika atrakcija. Zbog popularnosti i velikog interesa obožavatelja tamo je morala angažirati i tjelohranitelja.  Ivana je nakon SP-a u nogometu dala intervju za Barstool Sports gdje je priznala da su joj nogometaši sa vrijeme Svjetskog prvenstva slali poruke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

- Da, sjećam se da je nekoliko igrača slalo poruke kako si, bla bla bla - ispričala je Ivana. Neki od njih navodno su joj unaprijed govorili kako će Hrvatska izgubiti, no ona se nije dala isprovocirati, kaže. Isto tako, u videu je priznala kako joj je "celebrity crush" Vladimir Kličko, ukrajinski umirovljeni boksač. Upitao ju je i kako se odlučila na odlazak na Svjetska prvenstva, a Ivana je rekla kako je veliki fan nogometa te da ide samo iz ljubavi prema njemu.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
21:51 24.07.2023.

Sramoti hrvatske nacionalne boje.Dno dna

JO
jono
03:12 25.07.2023.

hebes budalu

MI
Mikis
02:48 25.07.2023.

boli ju pipi. pametna cura zna da se moze danas i bez huvarluha zaradit lovica i neka pokazuje sto ima dok je mlada. uostalom nije niti gola niti raskrecena npr. u tajicama i da radi po istim i drugim drustvenim mrezama videjice raskrecene gdje se obazire devine šape i sto sta drugo. takve "influencerice" nitko ne reportira. a znamo kome smeta zgodna zenska u kockicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije