Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni roditelji

Ivan Šarić otkrio zašto su on i Korana Gvozdić sinu dali ime Oliver

Foto: Instagram
1/7
12.06.2021.
u 22:30

Vijest da su dobili sina Ivan i Korana objavili su krajem svibnja, a maleni se rodio 13. travnja.

Stand up komičar Ivan Šarić i njegova zaručnica Korana Gvozdić postali su roditelji sredinom travnja. Tu vijest su tek nedavno oboje podijelili na svojim Instagram profilima i otkrili su kako su sinu dali ime Oliver.

- Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac... - ispričao je Šarić za IN Magazin zašto su odabrali ime Oliver. Otkrio je i je li se navikao na činjenicu da je sada tata. - Pa nisam se navikao, ja svaki dan pogledam i kao 'Isuse Bože, što se događa?' i onda shvatim da smo mi roditelji. Ne, nisam se navikao, svi mi govore da je to normalno pa valjda je - veli Šarić.

Vijest da su dobili sina Ivan i Korana objavili su krajem svibnja i tada je Korana napisala: Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen #zazauvijek! Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - OLIVER, 13.04.2021.

VIDEO: Željko Bebek nam je otkrio koje mu je pravo ime: 'Nitko me tako ne zove'

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije