Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaključao i Instagram

Ivan Herceg na vrhuncu slave dobio je otkaz u seriji zbog, navodno, teške naravi i povukao se iz javnosti

Foto: Instagram
1/12
03.12.2023.
u 15:30

U seriji "Čista ljubav" nije ostao do kraja i krajem prosinca 2017. dobio je otkaz i tada je objašnjenje s Nove TV glasilo kako je suradnja s Hercegom prekinuta zbog produkcijske prirode

Glumac Ivan Herceg glumio je u brojnim domaćim serijama, a publika je Hercega najviše zavoljela kroz lik Jakova Zlatara u seriji "Larin izbor" u kojoj je glumio s Doris Pinčić Guberović. Uz veliku popularnost stekao je tada i epitet najpoželjnijeg neženje na domaćoj estradi i bio je na vrhuncu slave kada je 2017. godine dobio ulogu Tome Viteza u seriji "Čista ljubav". Na tom projektu nije ostao do kraja i krajem prosinca 2017. dobio je otkaz iz serije "Čista ljubav" i tada je objašnjenje s Nove TV glasilo kako je suradnja s Hercegom prekinuta zbog produkcijske prirode koje nisu htjeli komentirati. Ivan je tada na Instagramu samo napisao:

 - Hvala vam dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade. Šuškalo se kako je njegova teška narav bila krivac prekida suradnje. Od tog raskida suradnje Herceg, koji je svoju glumačku karijeru izgradio na ulogama u televizijskim serijama "Dolina sunca", "Najbolje godine" i "Zlatni dvori", nije bio angažiran ni na jednom projektu. Povukao se iz javnosti i danas je na kratko opet otključao svoj Instagram profil, ali ga je ubrzo opet zaključao. Na profilu s pratiteljima podijeli povremeno neke nove fotografije i kada je nedavno proslavio 42. rođendan objavio je fotografiju i zahvalio svim pratiteljima na lijepim željama. Nakon što je dobio otkaz u seriji "Čista ljubav" koja se prikazivala na Novoj TV  u javnosti se jedino pisalo o njegovoj vezi sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli, a ni ta veza nije bila dugog vijeka. 

 

Početkom 2018. godine počele su curiti informacije da je Herceg u vezi s Ninom Donelli, pjevačicom u usponu, koja se pokušava probiti na hrvatsku scenu. Vezu je tada potvrdila Nina, u intervjuu za Exkluziv: – Važno je imati podršku osobe koja je pokraj tebe svaki dan. O Ivanu ne želim pričati i naš je dogovor da ne pričamo u javnosti o vezi i ne stavljamo fokus na to – rekla je lijepa pjevačica. Glumac i pjevačica navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a izvor za magazin Story tada je otkrio da je Ivan bio jako angažiran oko pjevačice i njezine karijere.

1/17

Iako su se zajedno pojavljivali na nekim eventima držeći se za ruke i grleći se, Herceg nikada nije javno govorio o svojoj vezi. 
U jednom trenutku Ivan kao da je odlučio okrenuti ploču te je uz fotku s izleta u Amsterdam, koju je objavio na privatnome Instagramu, napisao i izjavu koja je u suprotnosti sa svime što je Nina do tada tvrdila: – Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet i reći da nisam ni u kakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli niti sam ikada bio! Nakon Hercega, na Instagramu se javila i Nina:  – Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana!  

VIDEO Marko Grubnić bio i na drugom koncertu Aleksandre Prijoviću Areni Zagreb

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
20:16 03.12.2023.

Nikad čuo za ovoga, al odaje dojam notornog zgubidana.

ŠT
ŠtoReći
22:31 03.12.2023.

bez ,,navodno "

DU
Deleted user
20:38 03.12.2023.

Koliko Vam je platio za ovaj clanak o vrhuncu slave? Vrhunac slave... hahaha! Koje slave? Dobra bajka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije