Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa

Iva Todorić ponovno se javila s odmora, pa pokazala kako je pozirala s papigom

Foto: Instagram
1/14
27.06.2023.
u 21:30

Iva je pozirala s papigom koja ju je 'počupala' za kosu.

Poduzetnica Iva Todorić (47) prije nekoliko dana otkrila je kako uživa na odmoru s prijateljicama, a sada je podijelila jednu anegdotu. Naime, Iva je pozirala s papigom koja ju je 'počupala' za kosu. Kao i uvijek okružena srcima, Iva je pozirala i 'dijelila' srca, a to se svidjelo i papigi koja ju je u jednom trenu počupala za kosu. Ivi to očito nije zasmetalo pa se samo nasmijala.

- Neka čopka - napisala je Iva uz video.

Inače, Iva je na Instagramu poznata i kao Srculence, a svakodnevno objavljuje fotografije s motivima srca. Oblik pronalazi u predmetima koji ju okružuju pa je tako na plaži srce napravila svojim rukama, a pronašla je i kamenčiće u istom obliku. 

Među Ivinim objavama na na društvenim mrežama često se mogu vidjeti i članovi obitelji koji su se povukli iz javnosti. Često se radi  o fotografijama s rođendanskih proslava te obiteljskih druženja i putovanja. Ranije ove godine podijelila je i fotografije s proslave, svog 47. rođendan koja se odvila u društvu prijatelja u Kulmerovim dvorima. Iva se tada pohvalila poklonima koje je dobila te pokazala i dio atmosfere. Iva je tako cijelu večer bila okružena crvenim balonima u obliku srca i brojnim buketima cvijeća koje je dobila na poklon, a imala je i nekoliko različitih torti kojima je počastila uzvanike. 

VEZANI ČLANCI:

- Ne brojim godine već dugo, brojim samo sretne dane. Hvala Bogu imam ih nebrojeno i zato sam sretna žena. Danas ste mi svašta poželjeli, ali vjerujte sve sam svoje snove ostvarila i realizirala se u svakom segmentu života, a tek sam na pola - poručila je Iva svojim pratiteljima koji su joj i u komentarima uputili još neke lijepe želje.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

 

Ključne riječi

Komentara 6

ST
stomiovotreba
00:21 28.06.2023.

Ko je ova osoba?

AN
AnimaTor
22:23 27.06.2023.

Tko je ova ????

TR
Tripoli
21:38 27.06.2023.

Volim masno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije